Appartement · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-45120
 • Gebouwd: 85m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 189.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 85 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

parking
fitted kitchen
central heating
glazed terrace
community garden
lift
sea views

Prijzen

Afstanden

Binnen het wooncomplex "Los Lirios" is dit appartement van 85 m2. Het bevat 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 en suite), een woonkamer-keuken en een grote ruimte voor het balkon. Daarnaast beschikt het over airconditioning apparatuur (warm / koud), elektrische kachel, garage ruimte. De urbanisatie waar dit appartement zich bevindt heeft een beveiligingssysteem met portier en 24-uurs beveiliging. Aan dit alles moeten we de groene buurten van de gemeenschap toevoegen naast het prachtige overloopzwembad. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 169.954 GBP
 • Russische roebel: 15.206.638 RUB
 • Zwitserse frank: 200.794 CHF
 • Chinese yuan: 1.496.181 CNY
 • Dollar: 213.305 USD
 • Zweedse kroon: 1.971.459 SEK
 • De Noorse kroon: 2.020.127 NOK

Vergelijkbare woningen