Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: CLDJ-17905
 • Gebouwd: 320m2
 • Grondstuk: 1.110m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 3
€ 800.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gebouwd: 320 m2
Grondstuk: 1.110 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
fireplace
garden
garage
terrace
central heating
roof terrace

Prijzen

Afstanden

Deze villa gebouwd op niveaus, heeft een totale oppervlakte van 1.100 m2 waaronder het huis met 320 m2, parking, privé zwembad en garage. Het hoofdgebouw is uitgerust met veel details en een zeer functionele infrastructuur. Dit huis heeft inbouwkasten, apparaten en airconditioning, klaar voor gebruik. Tal van plaatsen zoals 4 slaapkamers en 3 badkamers, waarbij één van deze slaapkamers met directe toegang tot een eigen terras. Een grote eetkamer met open haard die warmte biedt met een uitgeruste keuken, waardoor een volledig open ruimte wordt voltooid. Elk van de terrassen biedt een spectaculair panoramisch uitzicht op de hele baai van Mascarat en de vele omliggende bergen. De voortuin in mediterrane stijl heeft automatische irrigatie en een garage met een manuele deur. Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.[IW]

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 719.384 GBP
 • Russische roebel: 64.366.720 RUB
 • Zwitserse frank: 849.920 CHF
 • Chinese yuan: 6.333.040 CNY
 • Dollar: 902.880 USD
 • Zweedse kroon: 8.344.800 SEK
 • De Noorse kroon: 8.550.800 NOK

Vergelijkbare woningen