Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Altea · Altea Hills

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Gebouwd: 640 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

Prijzen

Afstanden

Vrijstaande woning van “Premium Class”. Het ligt in een bewaakte urbanisatie, Altea Hills op 10 km van de stad Benidorm, op 57 km van de internationale luchthaven van Alicante, Costa Blanca. De villa heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers; een ruime woonkamer, keuken en eetkamer; kleedkamer, gang; parkeerplaats voor 2 auto’s, extra kamers en lift; groot terras en 2 zwembaden. Daarnaast heeft het huis faciliteiten voor de installatie van een SPA en een fitnessruimte, biljart of andere, met een totale oppervlakte van 282 m². Altea Hills is een van de meest prestigieuze en exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca. Het heeft een moderne technologie in beveiligingssystemen, bewakings- en preventieprotocollen om altijd gemoedsrust te hebben om in een veilig huis te leven. Het biedt een breed scala aan diensten van uitstekende kwaliteit (hotel, spa, supermarkt …) en een unieke locatie. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de zee. De combinatie van al deze kenmerken maakt Altea Hills de perfecte plek om in het huis van je dromen te wonen. De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten van de jachthaven van Luis Campomanes en de golfbaan Don Cayo; en 10 minuten van het centrum van Altea.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 2.569.275 GBP
  • Russische roebel: 230.533.080 RUB
  • Zwitserse frank: 3.033.255 CHF
  • Chinese yuan: 22.596.795 CNY
  • Dollar: 3.217.650 USD
  • Zweedse kroon: 29.798.175 SEK
  • De Noorse kroon: 30.331.980 NOK

Vergelijkbare woningen