Villa · Bestaand Costa Blanca · Zona Altea Hills

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
Gebouwd: 720 m2
Grondstuk: 1.100 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

store room
air conditioning
garden
garage
terrace
central heating
sea views

Prijzen

Afstanden

Zeer grote villa in Spaanse stijl met een opmerkelijk uitzicht op zee vanaf het eindeloze terras met zwembad en barbecueplek. Deze villa heeft 6 slaapkamers, 5 badkamers en is voorzien van een wijnkamer en een eigen spa, inclusief sauna en een stoombad, en bevindt zich in de prestigieuze urbanisatie Altea Hills met 24-uursbeveiliging. De begane grond beschikt over 3 grote appartement-stijl kamers, allemaal met een goede ingang, waardoor de gasten wat extra privacy hebben. Villa met centrale verwarming / AC en centraal vacuümsysteem.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

  • Ponden: 892.188 GBP
  • Russische roebel: 79.413.147 RUB
  • Zwitserse frank: 1.051.677 CHF
  • Chinese yuan: 7.851.690 CNY
  • Dollar: 1.111.176 USD
  • Zweedse kroon: 10.366.785 SEK
  • De Noorse kroon: 10.570.725 NOK

Vergelijkbare woningen