Villa · Bestaand Costa Blanca · Polop

 • Ref.: xda764
 • Gebouwd: 192m2
 • Grondstuk: 405m2
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 4
€ 379.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Gebouwd: 192 m2
Grondstuk: 405 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad

Prijzen

Afstanden

Deze prachtige villa ligt in een rustige woonwijk in Polop, op slechts 5 minuten van winkels, bars en restaurants en op 10 minuten rijden van het strand. De woning werd gebouwd in 2010 en verkeert in perfecte staat. Het heeft een bruikbare oppervlakte van 192 op een perceel van 405m2. Op de begane grond is er een grote en lichte woonkamer met grote ramen, twee slaapkamers, twee badkamers waarvan één en-suite, en een onafhankelijke keuken, uitgerust met moderne apparatuur en een groot raam met vrij uitzicht op het zwembad en de omliggende gebieden met de zee op de bodem. De gehele verdieping is voorzien van hoogwaardige rolluiken voor de ramen en moderne aluminium luiken aan de buitenkant. De woonkamer en slaapkamers op deze verdieping hebben centrale airconditioning (warm en koud). Vanuit de glazen schuifdeuren van de woonkamer gaat u naar het zonnige zwembad met een zithoek en ligbedden bij het zwembad.Via de buitentrap (aparte ingang) bereikt u de onderste verdieping met een woonkamer, drie slaapkamers, twee badkamers en een kleine berging. Alle kamers op deze verdieping hebben hun eigen airconditioning. Deze verdieping is de perfecte woonkamer voor uw kinderen, kleinkinderen of gasten. De tuin rondom het huis is gemakkelijk te onderhouden en heeft ook een irrigatiesysteem. Het pand is ook uitgerust met LED-verlichting rondom, automatische poort, parkeerplaats voor een auto. Deze woning is ideaal als een groot familiehuis of als een investering vanwege het hoge verhuurpotentieel.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 341.555 GBP
 • Russische roebel: 30.401.599 RUB
 • Zwitserse frank: 402.612 CHF
 • Chinese yuan: 3.005.849 CNY
 • Dollar: 425.390 USD
 • Zweedse kroon: 3.968.699 SEK
 • De Noorse kroon: 4.046.773 NOK

Vergelijkbare woningen