Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Moraira

 • Ref.: xvs-al120
 • Gebouwd: 521m2
 • Grondstuk: 1.853m2
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 6
€ 2.184.899
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Gebouwd: 521 m2
Grondstuk: 1.853 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Elegante nieuwbouw villa met aparte fitnesszone, gastenverblijf en spectaculair zwembad met panoramisch uitzicht op zee. Het hart van de woning wordt gevormd door een ruime wooneetkamer die uitkomt op een prachtige veranda, een charmant zomersalon dat op haar beurt de woning met het terras, het zwembad en de aparte gym- en gastenruimte verbindt. De keuken bevindt zich naast wooneetkamer en beschikt eveneens over een rechtstreekse toegang tot het terras via een kleine veranda, ideaal om er een tafel te herbergen en als eetkamer te gebruiken tijdens zomerse dagen. De keuken biedt een centraal kookeiland. Tegenover de woonkamer ligt de hoofdslaapkamer met badkamer en suite en kleedkamer; dankzij deze ligging biedt het vertrek eveneens toegang tot het terras en kan men er eveneens de zee aanschouwen. Op deze etage treffen we nog drie slaapkamers aan met ruime ingebouwde kasten en een gedeelde badkamer; een gastentoilet, een was- en strijkplaats en een ruime garage met toegang vanuit het huis. Het terras is een doorlopende ruimte die de verschillende zones van het huis verbindt waardoor aantrekkelijke veranda's, discrete terrassen en charmante tuinenzones gecreëerd worden. Op de benedenetage ontdekken we, in de linkervleugel, een fantastisch extraatje voor diegenen die ervan genieten zich te verzorgen: een fitnessruimte, een jacuzzi met zicht op zee, een sauna, een badkamer met douche en een extra slaapkamer met badkamer en suite die ideaal is als gastenslaapkamer. Aan de rechtervleugel treffen we het terras van het huis aan waar zich het zwembad en de barbecuezone bevindt alsook een ruime keuken, een badkamer, een bergruimte en een grote veranda met prachtige uitzichten op zee. Het zwembad van dit huis is spectaculair en loopt over in de Middellandse Zee.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.969.031 GBP
 • Russische roebel: 175.262.329 RUB
 • Zwitserse frank: 2.321.018 CHF
 • Chinese yuan: 17.328.434 CNY
 • Dollar: 2.452.331 USD
 • Zweedse kroon: 22.879.170 SEK
 • De Noorse kroon: 23.329.259 NOK

Vergelijkbare woningen