Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Moraira

 • Ref.: xvs-aj250
 • Gebouwd: 662m2
 • Grondstuk: 980m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 4
€ 1.600.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Gebouwd: 662 m2
Grondstuk: 980 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Deze prachtige villa onderscheidt zich door het design dat een combinatie is van zuivere lijnen en gecoate elementen die de villa een unieke, moderne en elegante stijl verschaffen, waarbij de spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee en de Peñón de Ifach, zeker niet vergeten dienen te worden. De indeling van de woning verdient ook speciale aandacht, aangezien de hoofdwoning zich op één enkele verdiepig bevindt, wat ideaal is voor personen die geen trappen op- en af willen lopen. Op deze verdieping bevindt zich een ruime vestibule, drie slaapkamers met bijbehorende badkamers, een van welke bestemd is voor de hoofdslaapkamer, die tevens over een inloopkast beschikt en direct uitkomt op het terras. Een grote keuken, die verbonden is met de wooneetkamer, een zonnige veranda om van de buitenlucht te genieten en die uitkomt op het terras waar zich het zwembad en de jacuzzi bevinden. De indeling van deze verdieping wordt voltooid met een gastentoilet en een washok. Op de benedenverdieping bevindt zich de garage met een capaciteit voor 3 voertuigen en een ruimte van 24,90m2 met een terras en een gedeelte voor de veranda van meer dan 100m2, die aan de wensen van de cliënten kan worden aangepast en kan variëren van een gastenverblijf tot een zone voor ontspanning en relax, een home cinema, binnenzwembad, sauna, etc..., een ruimte die totaal naar eigen voorkeur ingericht kan worden en vanwaar u geniet van een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.433.120 GBP
 • Russische roebel: 128.336.640 RUB
 • Zwitserse frank: 1.700.000 CHF
 • Chinese yuan: 12.632.320 CNY
 • Dollar: 1.804.160 USD
 • Zweedse kroon: 16.636.800 SEK
 • De Noorse kroon: 17.146.080 NOK

Vergelijkbare woningen