Villa · Bestaand Costa Blanca · Altea

 • Ref.: xda120
 • Gebouwd: 380m2
 • Grondstuk: 1.080m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 3
€ 790.000 € 680.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gebouwd: 380 m2
Grondstuk: 1.080 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Moderne villa met privé-zwembad en uitzicht op zee gelegen in een rustige urbanisatie vlakbij Altea la Vella. Deze villa is gebouwd in 2004 op een perceel van 1080m2 en het heeft een woon- en eetkamer met dubbele hoogte met een trap die naar een open kantoor op de eerste verdieping leidt. Op de beneden verdieping tevens een volledig ingerichte aparte keuken, wasruimte en een grote slaapkamer met badkamer en-suite. Alle deuren op de begane grond zijn breed genoeg voor rolstoelgebruikers. Op de eerste verdieping is er een hal met zicht op de hoge woonkamer en twee slaapkamers met badkamer en-suite. Vanaf deze verdieping is er toegang tot het dakterras, die gemakkelijk kan worden verbouwd tot een solarium met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Vanuit de wasruimte is er een trap die naar de kelder leidt. Op deze verdieping zijn er twee extra kamers die kunnen worden gebruikt als speelkamer of bioscoop, een garage voor twee auto's en een extra opslagruimte. Deze villa wordt gemeubileerd verkocht en is afgewerkt met hoogwaardige materialen: waterontharder en drinkwater filtersysteem, marmeren vloeren, horren in alle ramen, centrale verwarming, warm water met gesloten circuit, zout filtersysteem voor het zwembad, etc. Het zwembad is gelegen op een hoek en heeft twee ingangen. De hoofdingang heeft een grote parkeerplaats voor meerdere auto's die leidt naar het zwembadterras en de barbecue. Het pand heeft ook een volgroeide tuin met fruitbomen (appelboom, perenboom, vijgenboom, enz.), palmbomen en andere mediterrane bomen. De tweede ingang gaat direct naar de garages.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 609.654 GBP
 • Russische roebel: 54.428.900 RUB
 • Zwitserse frank: 723.112 CHF
 • Chinese yuan: 5.387.640 CNY
 • Dollar: 771.256 USD
 • Zweedse kroon: 7.069.960 SEK
 • De Noorse kroon: 7.219.764 NOK

Vergelijkbare woningen