Villa · Bestaand Costa Blanca · Jávea

 • Ref.: xib6411
 • Gebouwd: 422m2
 • Grondstuk: 975m2
 • Slaapkamers: 8
 • Badkamers: 7
€ 2.250.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 8
Badkamers: 7
Gebouwd: 422 m2
Grondstuk: 975 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Deze zuid georienteerde vila met adembenemed uitzicht over de baai van Javea, is compleet gerenoveerd in 2016, verdeeld over 3 niveaus en gelegen op korte afstand van de haven. Men komt via een prachtige houten deur binnen op een kleine patio met aan de linkerkant een fitnessruimte, kantoor (kan ook als slaapkamer gebruikt worden) en een badkamer. Aan de rechterkant is een woonkamer/slaapkamer met een kleine keuken, badkamer en terras met prachtig zeezicht. Via de binnenplaats komt met in het hoofdgebouw dat bestaat uit een hal, lichte woonkamer met open haard met prachtig uitzicht op de zee en toegang heeft tot een mooi overdekt terras dat dienst doet als 2e lounge/eetkamer. De eetkamer bevindt zich naast de volledig uitgeruste keuken en heeft ook een bijkeuken / wasruimte. Op dit niveau is tevens een slaapkamer met badkamer en suite en privé terras op het zuiden met uitzicht op de baai en gastenbadkamer. Een interne trap leidt naar een slaapkamer met een eigen badkamer en een balkon; een studio die onafhankelijk kan zijn en bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer; een slaapkamer met kleedkamer en een eigen badkamer en een kamer die kan worden omgebouwd volgens de behoeften van de gebruiker. De villa is voorzien van dubbele beglazing, airconditioning en pre-installatie van centrale verwarming. Aan de voorzijde van het huis, op het zuiden en met uitzicht op de zee is het zwembad van 10x5,5m omringd door een gazon en met een terras om te zonnebaden en barbecue met zomer eethoek. De accommodatie heeft ook een overdekte parkeerplaats voor twee auto's en parkeergelegenheid voor nog eens 3 meer.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 2.017.238 GBP
 • Russische roebel: 180.095.625 RUB
 • Zwitserse frank: 2.392.650 CHF
 • Chinese yuan: 17.826.750 CNY
 • Dollar: 2.551.950 USD
 • Zweedse kroon: 23.393.250 SEK
 • De Noorse kroon: 23.888.925 NOK

Vergelijkbare woningen