Appartement · Nieuwbouw Costa Blanca · Altea

 • Ref.: xvs-ha009
 • Gebouwd: 579m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
€ 1.700.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 579 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Berging
Garage
Zeezicht
Gemeenschappelijk zwembad

Prijzen

Afstanden

Strand: 4 Km.

Luxe appartementencomplex bestaande uit slechts 13 units met spectaculaire uitzichten, gebouwd in één van de meest populaire locaties van Altea. Het appartement biedt een zeer groot terras met Jacuzzi dat u een spectaculair panoramisch uitzicht over de gehele baai van Altea geeft richting het eiland van Benidorm. Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer zo’n 51m² groot is inclusief ruime dressing en een en-suite badkamer met douche en een bad. Daarnaast is er een extra badkamer met tevens douche en bad voor de andere twee slaapkamers en een gastentoilet. De 3 slaapkamers verlenen directe toegang tot het terras met fantastisch zeezicht. De uitrusting van de keuken evenaart de kwaliteit en klasse van de rest van het appartement: Siemens apparatuur, hoogglans meubelen en een centraal gelegen kookeiland. De woonkamer is de belangrijkste kamer van het appartement: 63m² groot en uitgerust met hoogkwalitatieve belichting, een videoprojector die de leefruimte omtovert tot een filmzaal. De living geeft directe toegang tot een enorm terras van 115m2 met jacuzzi - en een adembenemend zeezicht. Daar bovenop is nog 38m2 overdekt terras, een garage met voorraadkamer van zo’n 100 m², via de hal bereikbaar.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.524.135 GBP
 • Russische roebel: 136.072.250 RUB
 • Zwitserse frank: 1.807.780 CHF
 • Chinese yuan: 13.469.100 CNY
 • Dollar: 1.928.140 USD
 • Zweedse kroon: 17.674.900 SEK
 • De Noorse kroon: 18.049.410 NOK

Vergelijkbare woningen