Villa · Bestaand Costa Blanca · Moraira

 • Ref.: xib4271
 • Gebouwd: 245m2
 • Grondstuk: 1.200m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 4
€ 1.780.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Gebouwd: 245 m2
Grondstuk: 1.200 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht
Eerstelijn

Prijzen

Afstanden

Luxe eerstelijns villa met een prachtig uitzicht op zee in de woonwijk van Cumbre del Sol, tussen Moraira en Javea. Deze chique woning biedt een prachtige combinatie van mediterrane en moderne stijl. De villa is ontworpen met het doel om te genieten van het natuurlijke licht en de Middellandse Zee. Aan de voorzijde van het huis is een sfeervolle patio van ca. 60 m2 met een fontein en olijfboom om een gevoel van rust en sereniteit over te brengen. Op de begane grond is een woonkamer met dubbele hoogte plafond, een tv-kamer aan de rechterkant en de eetkamer en een volledig open keuken. Alle kamers kijken uit op het riante overloopzwembad met adembenemend uitzicht op zee dat verdwijnt in de horizon. Op dit niveau is ook een badkamer met een douche. De witte muren en vloeren brengen een helderheid en een onmiskenbare klasse naar de villa. Via een trap, ook in wit marmer, is toegang tot de master suite met een eigen terras. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een bad met Hydro massage met uitzicht op de vuurtoren van Cabo de La Nao. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met balkon, badkamer, kelder, grote bijkeuken en machinekamer. Voor de grootste privacy en comfort van de gasten heeft de accommodatie ook een onafhankelijke studio met een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. De overdekte en onoverdekte terrassen bieden 300 m2 om te genieten van een uniek landschap dat reikt tot het eiland Ibiza op heldere dagen. Vanuit de ontspanningsruimte, het verwarmde zwembad, de jacuzzi en de zomerkeuken is het uitzicht gewoonweg verbluffend. Het pand beschikt over vloerverwarming, airconditioning in de slaapkamers, dubbele beglazing, rolgordijnen en elektrische rolluiken. Er is ook een garage en een dubbele carport.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 1.594.346 GBP
 • Russische roebel: 142.774.512 RUB
 • Zwitserse frank: 1.891.250 CHF
 • Chinese yuan: 14.053.456 CNY
 • Dollar: 2.007.128 USD
 • Zweedse kroon: 18.508.440 SEK
 • De Noorse kroon: 19.075.014 NOK

Vergelijkbare woningen