Woning · Nieuwbouw Costa Del Sol · Mijas

 • Ref.: clds-7018nb
 • Gebouwd: 142m2
 • Grondstuk: 174m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
€ 435.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 142 m2
Grondstuk: 174 m2
Energy Rating
Energy Rating:
B

Kenmerken

Terras
Air conditioning
Parking
Golfresort
Gemeenschappelijk zwembad
Balkon
Berging
Dakterras
Garage

Prijzen

Afstanden

Strand: 5 Km.
Luchthaven: 35 Km.
Stadscentrum: 5 Km.
Ziekenhuis: 8 Km.

Geniet van het eigentijdse design en het exclusieve wooncomfort van deze prachtige geschakelde woningen, gelegen in een exclusief golfresort, op slechts een paar minuten rijden van het charmante centrum van Mijas met zijn goed bewaarde oude binnenstad. Marbella en Fuengirola zijn ook dichtbij, en s avonds kunt u genieten van het nachtleven in La Cala de Mijas en Puerto Banus. De residentie ligt in een fantastische natuurlijke omgeving, terwijl u alle services heeft die u nodig heeft. Er zijn drie 18-holes golfbanen, een hydrotherapie centrum en spa, een 4-sterren hotel, een golfschool, 24 uur per dag beveiliging en een verscheidenheid aan sportfaciliteiten in de directe omgeving. Het gebouw is gebouwd volgens de hoogste normen en de huizen hebben een B-energiebeoordeling, met toepassing van zonnepanelen en de nieuwste moderne materialen. De meeste woningen hebben een spectaculair uitzicht over de golfbaan helemaal naar de kust. De huizen maken deel uit van een exclusieve en bewaakte residentie met gemeenschappelijk zwembad en mooi aangelegde tuinen. Alle woningen zijn voorzien van luxe afwerkingen, volledig ingerichte keukens en geïnstalleerde airconditioning, designer badkamers, slaapkamers met gemotoriseerde, anti-inbraak, zonwering en gevoerde inbouwkasten. Belangrijker nog, de huizen hebben allemaal ruime en zonnige terrassen om van het geweldige klimaat en uitzicht te genieten.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 389.630 GBP
 • Russische roebel: 34.891.524 RUB
 • Zwitserse frank: 462.188 CHF
 • Chinese yuan: 3.434.412 CNY
 • Dollar: 490.506 USD
 • Zweedse kroon: 4.523.130 SEK
 • De Noorse kroon: 4.661.591 NOK

Vergelijkbare woningen