Villa · Bestaand Costa Blanca · La Marina

 • Ref.: CLD-2178
 • Gebouwd: 234m2
 • Grondstuk: 540m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 269.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 234 m2
Grondstuk: 540 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Ligbad
Balkon
Berging
Kluis
Privé zwembad
Terras
Air conditioning
Parking
Aparte douche

Prijzen

Afstanden

Strand: 4 Km.
Luchthaven: 25 Km.
Bus: 1 Km.
Huisarts: 2 Km.
Ziekenhuis: 10 Km.

Deze luxe vrijstaande villa op het zuiden gelegen met 3 slaapkamers en 2 ruime badkamers ligt op een mooi groot perceel met een privé zwembad en veel privacy . Vanuit de woonkamer hebt u meteen toegang tot een overdekt terras op het zuiden, met een leuke zithoek, ideaal om buiten te dineren. De tuin is grotendeels betegeld en een deel is bedekt met decoratieve grind. Voor de rest is deze tuin verder aangelegd met diverse planten en bomen. Het privé zwembad is zo gelegen dat u de ganse dag van de zon kan genieten, er is tevens heel wat extra ruimte rondom het zwembad wat heel comfortabel is. Daarbij is er een prachtige buitenkeuken aanwezig, voorzien van alle gemakken. Deze woning, verdeeld over twee verdiepingen, is ontworpen met het oog op extra veel ruimte in een aangename omgeving. De villa beschikt over een zeer lichte en luchtige ruime woonkamer, een eetkamer en een moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten en de master bedroom heeft een eigen badkamer met groot bubbelbad. Via een externe trap komt u in de grote onderbouw waar extra woonruimte is bestaande uit een woon / eetkamer, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en een hobbyruimte. Gezien deze voorzien is van een externe privé ingang biedt dit heel veel verhuurmogelijkheden. Op loopafstand bent u bij de supermarkt, bars, restaurants ect. Deze villa moet u echt zien! Neem voor meer informatie contact met ons op

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 242.504 GBP
 • Russische roebel: 21.759.087 RUB
 • Zwitserse frank: 286.297 CHF
 • Chinese yuan: 2.132.820 CNY
 • Dollar: 303.701 USD
 • Zweedse kroon: 2.812.530 SEK
 • De Noorse kroon: 2.862.913 NOK

Vergelijkbare woningen