Villa · Bestaand Costa Blanca · Jávea

 • Ref.: xg3381
 • Gebouwd: 185m2
 • Grondstuk: 1.067m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 750.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 185 m2
Grondstuk: 1.067 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Deze luxe villa met panoramisch uitzicht is ideaal gelegen in een moderne villawijk op 5 minuten rijden van het strand van Jávea en alle voorzieningen. Het huis is gebouwd in 2018 volgens de hoogste normen en biedt een voetgangersingang met video-intercom en een elektrische poort om twee auto's onder een carport te parkeren. De entree van de woning heeft een grote inbouwkast voor schoenen en jassen en leidt naar het open woongedeelte aan de rechterkant en het slaapgedeelte aan de linkerkant en een aparte gastenbadkamer. De ruime wooneetkamer beschikt over een moderne open keuken volledig ingericht met luxe inbouwapparatuur (Bosch, Miele) en een wasruimte die tevens dienst doet als achterkeuken. Deze ruime en lichte ruimte geeft toegang tot de terrassen en het zwembad, met uitzicht op zee en prachtige zonsondergang over de Montgó. Het slaapgedeelte heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, waaronder een master suite met een eigen douche, toegang tot de terrassen en eveneens uitzicht op zee. Buiten de villa kunt u genieten van terrassen van bijna 100m2, een volledig uitgeruste zomerkeuken, het overloopzwembad, een 6-persoons jacuzzi en een gemakkelijk te onderhouden tuin met fruitbomen en automatische irrigatie. Voor optimaal comfort is de villa voorzien van vloerverwarming, airconditioning, dubbele beglazing, muskietennetten, elektrische rolluiken en een domoticasysteem waarmee u het hele huis kunt aansturen (verlichting, verwarming, rolluiken etc.). Het is een ideaal ontworpen villa met hoogwaardige afwerking, praktisch om het hele jaar door te wonen of voor vakantiedoeleinden.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 674.423 GBP
 • Russische roebel: 60.343.800 RUB
 • Zwitserse frank: 796.800 CHF
 • Chinese yuan: 5.937.225 CNY
 • Dollar: 846.450 USD
 • Zweedse kroon: 7.823.250 SEK
 • De Noorse kroon: 8.016.375 NOK

Vergelijkbare woningen