Villa · Nieuwbouw Costa Del Sol · Benahavis

 • Ref.: CLDS-7296NB
 • Gebouwd: 456m2
 • Grondstuk: 1.403m2
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 6
€ 2.480.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Gebouwd: 456 m2
Grondstuk: 1.403 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Vloerverwarming
Balkon
Berging
Garage
Privé zwembad
Terras
Air conditioning

Prijzen

Afstanden

Strand: 3 Km.
Luchthaven: 68 Km.
Bus: 3 Km.
Stadscentrum: 10 Km.
Huisarts: 9 Km.
Ziekenhuis: 11 Km.

Een op het zuiden unieke moderne luxe villa met 5 en suite slaapkamers en 6 badkamers met vloerverwarming en met een functioneel en sostenible ontwerp. Gebruik van de nieuwste technieken om een ecologische en weinig onderhoud gebouw te hebben. Gebouwd op 2 etages met kamerhoge ramen die optimaal profiteren van natuurlijk licht. De ruime woonkamer en 2 grote praktische en suite slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ensuite slaapkamers. De kelder is een brede ruimte voor bioscoop, extra appartement voor bezoekers of personeel en voor 2 overdekte parkeerplaatsen. Terrassen zijn toegankelijk via schuifdeuren van vloer tot plafond kristal met een prachtig uitzicht op zee en golf en een overloopzwembad met zoutwatersysteem. De tuin is met een geautomatiseerde irrigatiesystemen. Deze luxe villa is gelegen in een gated community van luxe villa's en appartementen, met 24-uurs beveiliging, een plek waar uw huis veilig is. Locatie in de gemeente Benahavís, tussen Marbella en Estepona, bekend als de nieuwe Golden Mile, vlakbij de stranden, diverse golfbanen en allerlei diensten. Beide internationale luchthavens van het gebied zijn gemakkelijk bereikbaar: Gibraltar (30 minuten) en Malaga International Airport op slechts 45 minuten rijden. Geïnteresseerd?! Neem nu vrijblijvend contact op met onze Sales Manager voor meer informatie.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 2.245.392 GBP
 • Russische roebel: 200.996.064 RUB
 • Zwitserse frank: 2.674.184 CHF
 • Chinese yuan: 19.833.800 CNY
 • Dollar: 2.838.112 USD
 • Zweedse kroon: 25.660.064 SEK
 • De Noorse kroon: 26.356.200 NOK

Vergelijkbare woningen