Appartement · Nieuwbouw Costa Del Sol · Benahavis

 • Ref.: CLDS-7294NB
 • Gebouwd: 87m2
 • Grondstuk: 151m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 260.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 87 m2
Grondstuk: 151 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Security
Keuken
Terras
Air conditioning
Parking
Zeezicht
Gemeenschappelijk zwembad

Prijzen

Afstanden

Strand: 7 Km.
Luchthaven: 68 Km.
Bus: 3 Km.
Stadscentrum: 3 Km.
Huisarts: 9 Km.
Ziekenhuis: 11 Km.

Leef een elegante Andalusische levensstijl, waar charmante traditionele witgekalkte Andalusische architectuur met moderne interieurs is aangevuld. De 2 en 3 slaapkamers hebben 3 meter hoge plafonds, deze moderne appartementen bieden een ruime open woonkamer en royale slaapkamers en badkamers met de keuze uit balkons of tuinen met een prachtig uitzicht op zee over de golfbanen. Alle penthouses beschikken over ruime terrassen met 360 graden uitzicht over de peninsula. Een 24-uurs beveiliging voor de 206 prachtige huizen omgeven door natuurlijke groene ruimtes en de allerbeste voorzieningen. Ontdek privacy, rust en welzijn gemeenschappelijke zone, waaronder een park, Village Plazas, 1 verwarmde binnen- en 5 buitenzwembaden, een spa, fitness en crossfit ruimtes en kinderspeelplaatsen. Clubhuis met restaurant / bar en winkel met lokale producten. Deze urbanisatie is gelegen in het centrum van Benahavís op slechts een paar minuten rijden van van Puerto Banús, Marbella en de gouden stranden van de Costa del Sol. Strategisch gelegen, omringd door enkele van de beste golfbanen van Spanje, tussen twee internationale luchthavens, Malaga en Gibraltar, en toegankelijk voor belangrijke transportverbindingen, voorzieningen en uitgaansgebieden. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze Sales Manager.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 234.390 GBP
 • Russische roebel: 21.031.088 RUB
 • Zwitserse frank: 276.718 CHF
 • Chinese yuan: 2.061.462 CNY
 • Dollar: 293.540 USD
 • Zweedse kroon: 2.718.430 SEK
 • De Noorse kroon: 2.767.128 NOK

Vergelijkbare woningen