Appartement · Bestaand Costa Blanca · Denia

 • Ref.: xls-0132
 • Gebouwd: 170m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
€ 560.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 170 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Vloerverwarming
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Dit stijlvolle appartement met groot terras en prachtig uitzicht op zee ligt in de buurt van de golfbaan van Denia. Het appartement biedt een aantrekkelijk open woongedeelte met grote schuifpuien richting het prachtige terras. Geheel geïntegreerd in het woongedeelte is de stijlvolle keuken met kookeiland die veel bergruimte en high-end elektrische apparaten biedt. Er is een aparte wasruimte naast, evenals de badkamer voor gasten. De hoofdslaapkamer kijkt uit op het terras en de kustlijn van Denia en profiteert bovendien van een eigen slaapkamer. Een andere grote badkamer kan direct worden bereikt door de andere slaapkamers en de gemeenschappelijke ruimtes. Een elegant en gezellig ontwerp binnen verbindt met het prachtige terras van meer dan 100 m2. Een waar paradijs om een ​​ontspannen mediterrane levensstijl te omarmen met 180º uitzichten, die uw ogen dragen over de groene vallei en de zee. Op de derde verdieping heb je twee opslagruimtes inbegrepen in de woning. Een toegewezen overdekte parkeerplaats bevindt zich aan de voet van het gebouw. Buiten, rondom het gebouw is een uitgebreide prachtig onderhouden tuin en zwembad. Het complex is volledig afgesloten. Verdere details: Elektrische marmeren vloerverwarming, airconditioning via leidingen (warm, koud, droog en ventilator), elektrische zonwering, satelliet-tv, domoticasysteem, binnenwater / vloersensor, video-intercom, lift.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 504.840 GBP
 • Russische roebel: 45.297.728 RUB
 • Zwitserse frank: 596.008 CHF
 • Chinese yuan: 4.440.072 CNY
 • Dollar: 632.240 USD
 • Zweedse kroon: 5.855.080 SEK
 • De Noorse kroon: 5.959.968 NOK

Vergelijkbare woningen