Appartement · Nieuwbouw Costa Blanca · El Campello

 • Ref.: CLDM-7003NB
 • Gebouwd: 132m2
 • Grondstuk: 132m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
€ 272.000
Vraag naar informatie

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 132 m2
Grondstuk: 132 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Balkon
Garage
Air conditioning
Dichtbij het strand
Parking
Zeezicht
Gemeenschappelijk zwembad

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.6 Km.
Luchthaven: 26 Km.
Bus: 0.5 Km.
Stadscentrum: 1 Km.

Nieuwe RESIDENTIE APPARTEMENTEN naast het Central Park gelegen in het hart van El Campello. Biedt woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. Het is momenteel in aanbouw, met een 1e fase die eind 2019 klaar is om in gebruik te worden genomen en een 2e fase die eind 2020 moet worden opgeleverd. Woningen ontworpen met alle details in het achterhoofd en gebouwd om van te genieten. EXTRAS: porseleinen vloeren om uit te kiezen, Roca Sanitair, Keukens met hoog en laag licht meubilair. Kwarts of gelijkaardig werkblad, PVC buitentimmerwerk met dubbele beglazing, gemotoriseerde jaloezieën, behalve in de woonkamer, aerothermia voor warmwatervoorziening, airconditioning via kanalen in huis en Dubbel Ventilatiesysteem, met warmte terug winning. URBANISATIE: het heeft een buitenzwembad, een sociale club, een speeltuin, een parkeerplaats, een fietswasplaats en een solarium met hangmatten. Campello Park Central is een bevoorrechte plek om het hele jaar door te wonen. Met alle diensten in de buurt en een paar minuten lopen van het centrum van de stad en de stranden. Met het beste van de stad, maar in een rustige woonwijk. Gelegen naast een groot stadspark van 35.000 m2 met tuinen en sportterreinen. Voor het TRAM-station (tram). Op loopafstand van hypermarkten, scholen, gezondheidscentrum en alle diensten.Leveringsdata fase I eind 2019 , Fase II eind 2020.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkantoor

 • Ponden: 245.208 GBP
 • Russische roebel: 22.001.754 RUB
 • Zwitserse frank: 289.490 CHF
 • Chinese yuan: 2.156.606 CNY
 • Dollar: 307.088 USD
 • Zweedse kroon: 2.843.896 SEK
 • De Noorse kroon: 2.894.842 NOK

Vergelijkbare woningen