Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Verblijfsvergunning (residencia)

 

Wanneer u in Spanje onroerend goed koopt, betekent dit niet automatisch dat u een verblijfsvergunning (residencia) moet aanvragen. Hiervoor gelden andere criteria.

Wanneer u meer dan 183 dagen per kalenderjaar in Spanje wilt verblijven of wanneer u in Spanje wilt gaan werken of een eigen zaak wilt beginnen, bent u verplicht een verblijfsvergunning aan te vragen.

Dit betekent dat u zich in Nederland en België dient uit te schrijven.

 

Uitschrijving hoeft niet automatisch te betekenen dat u niet langer in Nederland belastingplichtig bent. U kunt ervoor kiezen in Spanje resident te worden en toch in Nederland belastingplichtig te blijven.

CasaLasDunas kan u informeren in welke gevallen dit voor u aantrekkelijk zou kunnen zijn.

Wij behartigen uw belangen bij het zoeken naar en aankopen van uw vastgoed te Spanje. D.m.v. dit formulier zo compleet mogelijk ingevuld terug te zenden stelt u ons in de gelegenheid naar de woning van uw voorkeuren te gaan zoeken.

Wij sturen u dan ook geheel vrijblijvend regelmatig aanbiedingen en informatie door, waardoor u op de hoogte blijft van alles wat zich aan de Costa’s beweegt, zowel op financieel-fiscaal-juridisch gebied als woningen. Wij beschikken over het complete woningen aanbod aan de Costa Blanca en brengen u graag een stap dichterbij uw droomhuis. Meld je gratis aan en u blijft op de hoogte van ons dagelijks nieuwe aanbod.