Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Terra Mítica zal het eerste themapark zijn dat meer dan 70% van de vakantiegangers zal ontvangen van de toeristenmarkt. Terra Mítica is verdeelt in vijf verschillende sectoren waarin de bezoeker zich uitstekend zal vermaken en op een avontuurlijke manier de antieke culturen van de Middellandse Zee zal ontdekken: Egypte, de droombazaar.

Een wandeling langs de antieke haven van Alexandrië, waar men in de piramide de geheimen van de goden kan bezichtigen. Kreta, met het beroemde Labyrint van de Minotaurus. Rome, de grens tussen beide culturen. De brug van Meride, de militaire atmosfeer, de palissade, en op het hoogste gedeelte van het park is een houten Russische brug aangelegd. Een spannende reis naar de XVllde en XVlllde eeuw van de Comunidad Valencia van het verleden tot het heden. Een onvergetelijk ontspanningscentrum met ongelofelijke attracties: De eilanden, de Grote Reis.

Terwijl men de mythische reis van Ulises langs de Middellandse Zee, in het hart van het park, herleeft, kan men van unieke belevenissen genieten. Het park bevat o.a. diverse waterattracties, indrukwekkende mechanische vervoermiddelen waarmee men een rondrit maakt door het park. En voor de kinderen zijn er kleinere imitaties van de diverse attracties.

Volgende opening: 18 mei 2018.