Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Reviews

 

Ervaringen, reviews en beoordelingen van klanten die u voorgingen:

Lees hier ervaringen van klanten die u voor zijn gegaan en inmiddels genieten van hun Spaanse droomwoning.
Wilt u uw ervaring ook delen, stuur ons gerust een berichtje en wij plaatsen deze graag op onze site.

Via de button kunt u alle referenties lezen die via de belangenorganisatie Mondi zijn binnen gekomen.

Reviews van onze vakantie gasten

Maartje Bloemkolk, sterren

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Oasis beach 1! Prachtig en zeer schoon appartement. Daarnaast zijn wij zeer goed geholpen door het team van CasaLasDunas. Zeker een aanrader! Eindoordeel  10/10

Teunie Broekhuizen

Zeer aangenaam, Eindoordeel 10/10

 

Harold Ten Wolde, 

Ons verblijf in LaMata was geweldig. Het Pinada Beach Appartementt was echt super. Heel mooi appartementt met alles voorhanden. Zeezicht, mooie badkamer gewoon echt alles.
Een aanrader is de eetgelegenheid Lagaletta op het strand. Super lekker eten en drinken voor een geweldige prijs. De Airport Service is ook klasse geregeld. Wij komen zeker terug. Dank jullie wel voor de geweldige Service. Harold&Conny

Familie Kempenaers,                                                                                              

Hele heldere communicatie. Zeer vriendelijk geholpen en alle afspraken nagekomen.

 

Reviews van onze klanten die u voorgingen met het kopen van een woning

Dhr. B. Robaeys over CasaLasDunas

Kopen met CasaLasDunas is kopen in vertrouwen en zonder zorgen. Als Belgen hebben wij deze Nederlandse agence leren kennen via hun website. Na een bezoek aan Second Home in Antwerpen hebben wij een bezoek vastgelegd in Spanje.

Pascal was zeer hulpzaam vooraf en twee dagen lang heeft hij ons op sleeptouw genomen. Vooraf hadden we verschillende websites bezocht. Maar op de website van CasaLasDunas hadden we een huis gezien die ons aansprak. Zonder enige druk hebben wij overgegaan tot de ondertekening van de compromis.

Tussen de ondertekening van de compromis en de notaris is alles zeer vlot verlopen met hun gestor Katia. De dag van de akte was een zeer intensieve dag maar dankzij de goede voorbereiding van Katia, is dit zonder zorgen verlopen.

De after-service was ook een schot in de roos. Elektriciteit, water, community-overdracht, internet, etc. helpen ze je graag bij. We hebben zonder te twijfelen beslist om met hen in zee te gaan voor de verhuur.

Bedankt Hans, Roger, Pascal, Katia en het ganse team.

P.S.: toch nog twijfels? Vraag aan CasaLasDunas onze contactgegevens.

 

Ellen Lelieveld, 

Van begin tot eind bijzonder goed begeleid en geïnformeerdrd tijdens het aankoop proces van mijn woning in de Costa Blanca zodat ik niet voor onvoorziene verrassingen kwam te staan. De familiaire sfeer en het laagdrempelig contact bood rust en vertrouwen bij het nemen van een voor mij zeer grote stap. Een absolute aanbeveling waard!