Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Reviews

 

Ervaringen, reviews en beoordelingen van klanten die u voorgingen

Lees hier ervaringen van klanten die u voor zijn gegaan en inmiddels genieten van hun Spaanse droomwoning. Wilt u uw ervaring ook delen, stuur ons gerust een berichtje en wij plaatsen deze graag op onze site. Via de button kunt u alle referenties lezen die via de belangenorganisatie Mondi zijn binnen gekomen.

Reviews van onze vakantiegasten


Stefaan Verhoeven
Heel goede ervaring, staan áltijd klaar voor je en doen al het mogelijke. Onze vakantie is altijd super. Eindoordeel 10/10
 


Anoniem
Correct en goede afhandeling van alles. Appartement in orde. Bij problemen met wasmachine was medewerker vlug ter plaatse om het nodige te doen. Tip voor het appartement : plooibare strandstoeltjes dat je kan meenemen naar het zwembad. Eindoordeel 9/10
 


Anoniem
Heel goed. Niets is teveel gevraagd. Lieve mensen Eindoordeel 10/10
 


Anoniem
ik vond het fijn dat ik altijd contact had met dezelfde persoon waardoor het persoonlijker overkomt. Ik had een klein probleempje maar dit werd telefonisch direct in orde gebracht. Ook ter plaatse werden we goed geholpen en zo konden we kijkje gaan nemen voor toekomstige logement met huisdier. We waren blij verrast met de fles wijn als welkomstgeschenkje… Eindoordeel 9/10
 


Omar
Alles liep volgens afspraak, vriendelijke medewerkers, betrouwbaar bedrijf! Eindoordeel 8/10
 


Frank
Goede service. Adequate afhandeling van enkele aandachtspunten. Eindoordeel 9/10
 


Van Reeth Luc
Vriendelijkheid en behulpeaamheid van het personeel. Eindoordeel 10/10
 


Anoniem
Onze ervaringen met CasalasDunas zijn heel goed. Goede service, behulpzaam en snelle duidelijke reacties en afspraken. Persoonlijke benadering als prettig ervaren. Eindoordeel 10/10
 


Marc Mes
Wij waren zeer tevreden over de huur van het huis in La Marina. Alles was goed en netjes geregled, contactpersoon was zeer behulpzaam ook. Eindoordeel 10/10
 


Maartje Bloemkolk
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Oasis beach 1! Prachtig en zeer schoon appartement. Daarnaast zijn wij zeer goed geholpen door het team van CasaLasDunas. Zeker een aanrader! Eindoordeel 10/10
 


Teunie Broekhuizen
Zeer aangenaam, Eindoordeel 10/10
 


Harold Ten Wolde
Ons verblijf in LaMata was geweldig. Het Pinada Beach Appartementt was echt super. Heel mooi appartementt met alles voorhanden. Zeezicht, mooie badkamer gewoon echt alles.
Een aanrader is de eetgelegenheid Lagaletta op het strand. Super lekker eten en drinken voor een geweldige prijs. De Airport Service is ook klasse geregeld. Wij komen zeker terug. Dank jullie wel voor de geweldige Service.
Harold & Conny
 


Familie Kempenaers
Hele heldere communicatie. Zeer vriendelijk geholpen en alle afspraken nagekomen.
 


Gerdien Bakermans
Heel erg prettig!!!! Het contact wat ik met jullie heb gehad leek net of ik met mensen contact had die ik al lang en persoonlijk kende.
 

Reviews van onze koopklanten die u voorgingen


Dhr. B. Robaeys
Kopen met CasaLasDunas is kopen in vertrouwen en zonder zorgen. Als Belgen hebben wij deze Nederlandse agence leren kennen via hun website. Na een bezoek aan Second Home in Antwerpen hebben wij een bezoek vastgelegd in Spanje. Pascal was zeer hulpzaam vooraf en twee dagen lang heeft hij ons op sleeptouw genomen. Vooraf hadden we verschillende websites bezocht. Maar op de website van CasaLasDunas hadden we een huis gezien die ons aansprak. Zonder enige druk hebben wij overgegaan tot de ondertekening van de compromis.

Tussen de ondertekening van de compromis en de notaris is alles zeer vlot verlopen met hun gestor Katia. De dag van de akte was een zeer intensieve dag maar dankzij de goede voorbereiding van Katia, is dit zonder zorgen verlopen. De after-service was ook een schot in de roos. Elektriciteit, water, community-overdracht, internet, etc. helpen ze je graag bij. We hebben zonder te twijfelen beslist om met hen in zee te gaan voor de verhuur.
Bedankt Hans, Roger, Pascal, Katia en het ganse team.
P.S.: toch nog twijfels? Vraag aan CasaLasDunas onze contactgegevens.


Ton en Corine Griffioen
Wanneer wij iets zouden schrijven dan is het een kopie van alles wat hierboven beschreven staat. Wij vinden dat iedereen bij Casa Las Dunas een pluim verdient. Jullie zijn professioneel, aardig, leuk, gezellig, hebben verstand van zaken, enz, enz.
In 1 woord TOPPERS!
Ton en Corine Griffioen


Dhr. C. Loesberg
Na een vakantie en familie bezoek in Spanje, werden wij geïnteresseerd in het aanschaffen van een woning.

Via de familie die ook hun woning via Casa Las Dunas hadden gekocht, zijn wij op de website gaan kijken. Door daar informatie aan te vragen, en te gaan mailen, kwamen wij in contact. Eerst met Nancy, die ons snel en duidelijk heeft voorzien van alle informatie, en antwoorden op onze vragen. Na het zoeken op internet, en aandragen van diverse woningen van onze zijde, en de reacties daarop van CasaLasDunas, kwamen we steeds verder tot een een beeld van wat wel en niet mogelijk was voor ons. Wij hebben toen onze wensen verder aangegeven, en Casa Las Dunas heeft toen een huizen trip voorbereid. Bij aankomst op het kantoor van Casa Las Dunas, werden wij ontvangen door de baas Hans van Let en Kjell, die ons die dag heeft meegenomen langs de diverse huizen, deels uit onze eigen keuze, en deels woningen aangedragen door CasaLasDunas.

Na een leuke, leerzame, en informatieve dag kwamen we terug op het kantoor van Casa Las Dunas, en hebben we de bezochte woningen doorgenomen. Ons is die dag erg goed duidelijk geworden wat je voor een bepaald bedrag kunt kopen, en je zeker niet van foto`s kunt uitgaan. En je zeker niet zonder goede begeleiding op pad moet gaan. Van de 6 woningen die we hebben bezocht waren we beide direct helemaal weg van 1 woning. Vanaf dat moment is Kjell aan ons gekoppeld, om de stappen voor onderhandeling, en de aankoop in gang te zetten.

Wees niet te ongeduldig (dat was ik zeker wel), en geef de mensen de ruimte hun werk te doen. Door de juiste stappen in de juiste volgorde te bewandelen zijn wij erg goed naar de aankoop begeleid. Nadat Kjell zijn werk had gedaan, en de stappen tot overdracht genomen konden worden, heeft Katia onze gestor vanuit Casa Las Dunas het dossier van Kjell overgenomen. Zij heeft ons geholpen de NIE nummers aan te vragen, is meegegaan naar de bank, en uiteindelijk mee gegaan naar de Notaris voor de uiteindelijke overdracht.Toen we op pad waren met Katia bij de verschillende instanties werdt alles duidelijk uitgelegd, vertaald, en je werdt keurig meegenomen in het hele proces.

Door de duidelijke uitleg, en de hulp in de verschillende stappen van de aankoop door zowel Kjell als Katia, is onze aankoop een succes geworden, en zijn we nu de trotse eigenaren van een woning in Orihuela Costa. Nu de koop rond is worden we verder begeleid door het aftersales team voor de aansluiting van water, elektra, internet, TV enz enz.

Wij gaan onze woning ook verhuren. Dit doen wij ook via CasaLasDunas. Op dit moment is het team van Nathalie van Let ons aan het helpen alles op de rit te krijgen en de verhuur van start kan gaan. Vooral lof. We zullen vast en zeker nog eens bij Hans en zijn team binnenlopen. Voor een praatje, of een vraag de deur staat altijd open.
Top Casa Las Dunas
Chris en Erik


Ellen Lelieveld, 
Van begin tot eind bijzonder goed begeleid en geïnformeerdrd tijdens het aankoop proces van mijn woning in de Costa Blanca zodat ik niet voor onvoorziene verrassingen kwam te staan. De familiaire sfeer en het laagdrempelig contact bood rust en vertrouwen bij het nemen van een voor mij zeer grote stap. Een absolute aanbeveling waard!

Zie hier nog meer beoordelingen van derden