Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
25 april 2018

Win Win Koningsdag actie

Win Win Koningsdag actie

Wil jij kans maken op een Horloge van CasaLasDunas. Volg de instructies. En wie weet ben jij de winnaar! De winnaar wordt bekend gemaakt op onze pagina en zal via de mail een bericht van ons ontvangen. De actie loopt tot we 250 nieuwe inschrijvingen hebben, ingeschreven blijven staan voor minstens 2 maanden en Iedereen die voldoet aan de actie voorwaarden maakt kans om te winnen. Er worden onder elke 50 nieuwe inschrijvingen een horloge verloot. De winnaars worden uiteindelijk 30 juli bekend gemaakt.

Om kans te maken:

  • Moet je 18 jaar of ouder zijn
  • De post op facebook delen en liken is een pré
  • En u schrijft zich uiteraard in voor onze nieuwsbrief. ( bent u al ingeschreven attendeer dan een collega, vriend of familielid op onze nieuwsbrief ) Als degene zich inschrijft en laat weten dat ze zich door u aangemeld hebben, maken jullie beide kans op het horloge.

De prijs: Een exclusief horloge van CasaLasDunas

De winnaars:
De winnaars worden bekend gemaakt op onze pagina en zal per mail een bericht van ons ontvangen. De actie loopt tot we 250 nieuwe inschrijvingen hebben, ingeschreven blijven staan voor minstens 2 maanden en Iedereen die voldoet aan de actie voorwaarden maakt kans om te winnen. Er worden onder elke 50 nieuwe inschrijvingen een horloge verloot. De winnaars worden uiteindelijk 30 juli bekend gemaakt. Iedereen die voldoet aan de actie voorwaarden maakt kans om te winnen.

schrijf je nu in via deze pagina