Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
17 oktober 2019

Verkoopteam in Nederland

Verkoopteam in Nederland

Deze maand werd de Second Home Beurs weer georganiseerd in Utrecht. Hier konden mensen terecht voor allerlei informatie over en oriëntatie op het kopen van een tweede huis in het buitenland.

Natuurlijk doe je op zo een beurs doorgaans erg veel indrukken op. Er is niet alleen informatie over streken en regio’s in Spanje, over verschillende type woningen, over praktische zaken waar je op moet letten, maar ook over de fiscale gevolgen van een eventuele aankoop van een huis in een ander land dan waar je bent gevestigd.

Alle indrukken neem je mee naar huis, waar je hoogstwaarschijnlijk verder gaat zoeken naar informatie op internet. Uiteindelijk is daar zoveel informatie te vinden, dat je wellicht het overzicht kwijtraakt en niet meer precies weet waar te beginnen. Stel, je weet al voor het bezoek aan de beurs in welk land je een tweede woning wilt kopen. Dan bezoek je natuurlijk stands met informatie over dat land. Alleen is het op een stand tijdens een beurs vaak erg druk. Dat maakt het niet ideaal om daar je persoonlijke situatie met betrekking tot je financiën, belastingaspecten of erfrechtkwesties uit de doeken te doen. Toch zijn dit cruciale zaken die van belang zijn bij het kopen van een huis in Spanje. Het is een belangrijke stap waarbij het toch om veel geld gaat. Bereid je daarom zo goed mogelijk voor, vóórdat je naar Spanje afreist om daar echt je huizenjacht aan te vangen.

Goede voorbereiding is het halve werk bij aankoop woning in Spanje

CasaLasDunas heeft een manier gevonden om je daarbij te helpen. Dit Nederlandstalige vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in en kennis over Spanje en met een breed aanbod van woningen aan de Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol kan je nu in Nederland opzoeken. Zo kun je – voordat je naar CasaLasDunas in Spanje komt – in je eigen vertrouwde omgeving over alle facetten spreken die komen kijken bij het kopen van een huis in Spanje. Een van de adviseurs in Nederland van CasaLasDunas brengt dan al je wensen in kaart en sluit die kort met het verkoopteam in Spanje. Zo kun je je – als je eenmaal in Spanje bent aangekomen – veel gerichter concentreren op het woningaanbod en meer tijd besteden aan het verkennen van je toekomstige omgeving.

Team Nederland van CasaLasDunas
De nieuwe teamleden van CasaLasDunas in Nederland zijn Froukje de Bekker (Zuid-Nederland), Yvonne Roos (West- en Midden-Nederland) en Mirella Hocqué (Noord- en Oost-Nederland). Als je koopklaar bent, maar nog tegen vragen en onduidelijkheden aan loopt en gebruik wilt maken van deze nieuwe service van CasaLasDunas, kun je nu een afspraak maken. Afhankelijk van je locatie in Nederland komt Froukje, Yvonne of Mirella naar je toe om alle details met betrekking tot een eventuele aankoop in Spanje met je te bespreken en de mogelijke drempel om naar Spanje af te reizen.