Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
31 augustus 2018

Vastgoedbeurzen gericht op de Spaanse woningmarkt

Vastgoedbeurzen gericht op de Spaanse woningmarkt

Een bezoek brengen aan een vastgoedbeurs is een goede manier om meer informatie te vergaren over wonen in het buitenland. Jaarlijks worden er diverse beurzen georganiseerd. Dit najaar richten twee vastgoedbeurzen zich deels of specifiek op Spanje.

Op 15 en 16 september vindt de Spanje Expobeurs in Gent ICC weer plaats in België en op 28, 29 en 30 september is het tijd voor de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Waarom zo’n beurs bezoeken? Omdat u op zoek bent naar goede en betrouwbare informatie. Mogelijk overweegt u de aankoop van een tweede verblijf in Spanje als investering, gewoon om uw verlof door te brengen, om er enkele maanden te verblijven of om er definitief te gaan wonen.

Haal uitgebreide informatie op een beurs over wonen in Spanje

Op beide beurzen vindt u het complete aanbod op het gebied van een woning kopen in het buitenland onder één dak. Vastgoedmakelaar Casa Las Dunas vertegenwoordigt er de gehele Costa Blanca, Costa Calidá en Costa del Sol. Dit makelaarsbedrijf met jarenlange ervaring beschikt over een uitgebreid aanbod van koopwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande woningen, voor prijzen vanaf 50.000 euro tot zeer luxe villa’s op droomlocaties van enkele miljoenen euro’s. Ook kunt u bij Casa Las Dunas terecht voor particuliere vakantiewoningen aan de Costa Blanca.

CasaLasDunas doet haar best om mensen die een woning in Spanje zoeken tegemoet te komen. Zodoende is iedereen met die droom altijd welkom op het kantoor in La Marina – San Fulgencio. Wie echter (nog) niet in de gelegenheid is om naar Spanje te reizen, kan het team van experts van dit makelaars- en verhuurbedrijf ook ontmoeten op andere plekken zoals een van bovengenoemde beurzen.

Veel klanten die al een huis bij Casa Las Dunas kochten, komen de medewerkers van het bedrijf nog steeds bezoeken op de beurs. Gewoon, om elkaar nog even te zien, wat bij te praten of om iets te vragen. De beurzen vormen voor mensen die zich nog aan het oriënteren zijn een ideale gelegenheid om advies afgestemd op hun persoonlijke situatie en op hun wensenprofiel in te winnen bij CasaLasDunas.

Gratis toegangskaarten
In een vrijblijvend en oriënterend gesprek met iemand met verstand van zaken komen de belangrijkste dingen aan bod, waarmee u rekening dient te houden als u beslagen ten ijs wilt komen. Heeft u behoefte aan wat inspiratie? Kom dan langs bij de stand van CasaLasDunas en klik hier voor gratis toegangskaarten. Bent u nog niet in de gelegenheid om naar een beurs te komen, schrijf u dan in op de nieuwsbrief van CasaLasDunas om op de hoogte te blijven van nieuws, projecten en beurzen waar zij aanwezig zijn.