Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
24 januari 2019

Op zoek naar een woning in Spanje met CasaLasDunas

Op zoek naar een woning in Spanje met CasaLasDunas

Bent u nog even niet in de gelegenheid om naar Spanje te reizen om zich daar ter plekke te oriënteren op de woningmarkt en wilt u wel verder met uw zoektocht? Bezoek dan een van de woningbeurzen die gehouden worden in Nederland of België.

Want als u niet naar CasaLasDunas in Spanje kunt, dan komt dit Nederlandstalige makelaarsbedrijf met fillialen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol wel naar u. Om preciezer te zijn: CasaLasDunas staat met een grote stand en een enthousiast team op vastgoedbeurzen in zowel Nederland als België. Zo’n vastgoedbeurs bezoeken is een goede manier om meer informatie te vergaren over wonen in het buitenland. Jaarlijks worden er diverse vastgoedbeurzen georganiseerd. Een belangrijke is de Second Home Beurs. In 2019 zijn de data en locaties daarvoor als volgt:

Second Home Beurs 2019

  • SECOND HOME BEURS – MECC Maastricht – 26, 27 Januari 2019. Klik hier voor gratis toegangskaarten.
  • SECOND HOME BEURS – Flanders Expo Ghent – 15, 16, 17 Februari 2019. Klik hier voor gratis toegangskaarten.
  • SECOND HOME BEURS – Jaarbeurs Utrecht – 8, 9, 10 Maart 2019. Klik hier voor gratis toegangskaarten.
  • SECOND HOME BEURS – Jaarbeurs Utrecht – 4, 5, 6 Oktober 2019. Gratis toegangskaarten zijn later in het jaar verkrijgbaar via de website van CasaLasDunas.
  • SECOND HOME BEURS – Flanders Expo Ghent – 11, 12, 13 oktober. Gratis toegangskaarten zijn later in het jaar verkrijgbaar via de website van CasaLasDunas.

Wanneer u op zoek bent naar goede, uitgebreide en betrouwbare informatie dan bent u op een van bovengenoemde beurzen en bij de stand van CasaLasDunas aan het juiste adres. Of u nu de aankoop van een tweede verblijf in Spanje als investering ziet, er zelf regelmatig wenst te verblijven of er wilt gaan wonen, de vastgoedspecialisten van CasaLasDunas hebben veel ervaring met de verschillende wensenpaketten van huizenkopers en spelen daar met een passend aanbod op in.

Op de Second Home Beurs vindt u het complete aanbod op het gebied van een woning kopen in het buitenland onder één dak. Vastgoedmakelaar Casa Las Dunas vertegenwoordigt er de gehele Costa Blanca, Costa Calidá en Costa del Sol. Het makelaarsbedrijf heeft jarenlange ervaring in Spanje en beschikt over een uitgebreid aanbod van koopwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande woningen, voor prijzen vanaf 50.000 euro tot zeer luxe villa’s op droomlocaties van enkele miljoenen euro’s. Ook kunt u bij Casa Las Dunas terecht voor particuliere vakantiewoningen aan de Costa Blanca.

In een vrijblijvend en oriënterend gesprek met iemand met verstand van zaken komen de belangrijkste dingen aan bod, waarmee u rekening dient te houden als u beslagen ten ijs wilt komen. Heeft u behoefte aan wat inspiratie? Kom dan langs bij de stand van CasaLasDunas en klik hier voor gratis toegangskaarten. Bent u nog niet in de gelegenheid om naar een beurs te komen, schrijf u dan in op de nieuwsbrief van CasaLasDunas om op de hoogte te blijven van nieuws, projecten en beurzen waar zij aanwezig zijn.