Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
13 maart 2019

Kopen en verhuren

Neem CasaLasDunas, Mondi Approved, als uw vastgoed adviseur in de hand. CasaLasDunas brengt u op de juiste locaties en tonen u zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Wij behartigen uw belangen en gaan voor zekerheid terwijl Mondi over onze schouders meekijkt.

Uw woning verhuren?
Verhuren doe je niet zomaar, zeker niet nu er een nieuwe wetgeving is voor het verhuren van vakantiewoningen. Het is financieel aantrekkelijk om uw tweede woning in Spanje te verhuren en U kan zelf op elk moment en onbeperkt van uw woning genieten!

Wat komt er bij kijken om uw woning te gaan verhuren?
Uw woning moet aan aantal voorschriften voldoen, waaronder ook een verhuurlicentie. Niet elke woning of gebied krijgt zonder meer toestemming te verhuren, dat is sterk afhankelijk van gemeente tot gemeente. Wij kunnen u op voorhand informeren welke woning wel of niet in aanmerking komen voor een verhuur licentie.

LET OP! Voorzichtig bij aankopen van een woning welke u wenst te verhuren, kies voor een makelaar welke over een eigen verhuur organisatie beschikt, die heeft er belang bij u juist te adviseren!!! Kies daarom ook eerst uw makelaar en dan de woning!

Bezoek ons op onze stand https://casalasdunas.nl/over-ons/beurzen
Mondi kijkt over onze schouders mee https://casalasdunas.nl/kopen/mondi-approved