Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
22 november 2019

Internet als informatiebron voor je zoektocht naar een huis in Spanje

Internet als informatiebron voor je zoektocht naar een huis in Spanje

Het is moeilijk voor te stellen. Ooit leefden en functioneerden we nog prima zonder het internet. Nu vraagt iemand zich iets af in gezelschap en worden direct de altijd paraat liggende mobiele telefoons gepakt om daarop naar antwoord te zoeken.

Geen onderwerp zo gek of er is informatie over te vinden op het wereldwijde web. Het internet heeft onze levens drastisch veranderd en vereenvoudigd. Toch zijn er wel kanttekeningen te plaatsen bij de oeverloze vergaarbak aan informatie die het internet biedt. Want niet alle informatie is objectief, actueel of degelijk genoeg om op te varen.

Veel mensen die zich gaan oriënteren op de aankoop van een huis in Spanje, beginnen hun zoektocht op internet. Tik ‘huis kopen in Spanje’ in en je krijgt een eindeloze reeks aan websites die vol staan met informatie over dit onderwerp. Het is dan niet altijd eenvoudig om te beoordelen of je wel de juiste informatie treft als je meerdere websites doorploegt. Soms is informatie tegenstrijdig, soms achterhaald of soms zelfs gemanipuleerd.

Probeer niet het wiel dat door velen allang is uitgevonden zelf opnieuw uit te vinden en neem een betrouwbare makelaar in de arm die veel ervaring heeft met de vastgoedmarkt in Spanje in het gebied waar je graag zou gaan wonen of investeert in een tweede huis. Zoek je een woning aan de Costa Blanca of aan de Costa del Sol dan is CasaLasDunas een uitstekende partij.

Keurmerk Mondi Approved
Alle medewerkers van dit vastgoedbedrijf hebben een goed overzicht van partijen die de juiste kennis in huis hebben. Om zich kwalitatief nog verder te onderscheiden heeft Casa Las Dunas gekozen voor het keurmerk Mondi Approved. Hiermee voldoet het makelaarskantoor aan de meest strenge criteria die ver vooruitlopen op de Europese regulering van het beroep makelaar. Een extra zekerheid in een land waar iedereen (nog) zomaar een bordje ‘makelaar’ boven zijn deur kan hangen. Wil je meer weten over de criteria waaraan bedrijven aangesloten bij Mondi dienen te voldoen, raadpleeg dan hier de checklist.

Mondi is een organisatie die opkomt voor de belangen van haar voornamelijk Belgische en Nederlandse leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning in het buitenland aan te schaffen. Op de website van Mondi tref je objectieve informatie aan over de aankoop, het bezit en de verkoop van onder andere een woning in Spanje. Daarnaast kunnen leden van Mondi onbeperkt vragen stellen en antwoorden raadplegen van reeds gestelde vragen onderaan de pagina van het landendossier Spanje of een van de themapagina’s.

Korting!
CasaLasDunas bied je nu de mogelijkheid een Mondi lidmaatschap af te sluiten (Mondi lidmaatschap Plus Mondi lidmaatschap Plus Mondi lidmaatschap Plus of Mondi lidmaatschap Premium Mondi lidmaatschap Premium Mondi lidmaatschap Premium) met een korting van 30 procent! Gebruik tijdens de bestelprocedure de couponcode CasaLasDunas. Zo heeft u de eerste ‘winst’ al binnen! Met CasaLasDunas als aankoopmakelaar ben je zeker van een veilige aankoop in Spanje waarbij je volledig wordt ontzorgd gedurende het hele aankoopproces van A tot Z.

Nederlands verkoopteam
Sta je op het punt de belangrijke stap te nemen om een huis te kopen in Spanje, dan kan CasaLasDunas je daarbij ook al in Nederland helpen. Zo kun je je extra goed voorbereiden. Het Nederlandse verkoopteam van CasaLasDunas zoekt je vast in Nederland op. Zo kun je in je eigen vertrouwde omgeving spreken over alle belangrijke aspecten die aan de orde komen bij het kopen van een woning in Spanje. De betreffende adviseur brengt vast al je wensen in kaart en sluit die kort met het verkoopteam in Spanje. Als je dan eenmaal in Spanje bent, kun je je veel gerichter concentreren op het woningaanbod en meer tijd besteden aan het verkennen van je toekomstige omgeving.

Team Nederland van CasaLasDunas
De nieuwe teamleden van CasaLasDunas in Nederland zijn Froukje de Bekker (Zuid-Nederland), Yvonne Roos (West- en Midden-Nederland) en Mirella Hocqué (Noord- en Oost-Nederland). Je kunt nu al een afspraak maken. Afhankelijk van je locatie in Nederland komt Froukje, Yvonne of Mirella naar je toe om alle details met betrekking tot een eventuele aankoop in Spanje met je te bespreken en goed voorbereid naar Spanje af te reizen.

Maak nu een afspraak…