Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas
Nieuws
05 januari 2018

Glossy magazine 2018

Ons Glossy magazine CasaLasDunas in Spanje is beschikbaar v.a. 15 Januari a.s. Het magazine is een initiatief van CasaLasDunas en journalist Else Beekman van Inpanje.nl. Graag sturen wij u deze geheel gratis op

CasaLasDunas brengt v.a. 15 Januari 2018 het glossy magazine uit. Ons Glossy magazine CasaLasDunas in Spanje is beschikbaar v.a. 15 Januari a.s. Het magazine is een initiatief van CasaLasDunas en Inpanje.nl. Graag sturen wij u deze geheel gratis op Op alle Second Home beurzen in Nederland en België en op diverse locaties in Spanje aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol zal het magazine verkrijgbaar zijn. CasaLasDunas in Spanje en bevat interessante en praktische informatie over het Spaanse leven.

  • Handig om te weten
  • Travel, amusement en vrije tijd
  • Het Spaanse leven
  • Cultuur, recreatie en zorg

CasaLasDunas biedt daarnaast al deze genoemde informatie over het kopen en huren van een (tweede) woning aan een van bovengenoemde Costa’s. Ook is het mogelijk het magazine via dit formulier te bestellen en sturen wij u geheel gratis per post aan uw thuis adres op. Wij wensen u hiermede heel veel lees plezier.

 

 

Welke Costa past bij mij? (Vink uw voorkeuren aan)

Zandstranden,

Fietsen,

Wandelen,

Rust,

Vertier,

Stad,

Dorp,

Bergen,

Heuvelachtig,

Vlak,

Gelijkvloers,

Zeezicht,

Bergenzicht,

Gezamenlijk zwembad,

Privé Zwembad,

Kindvriendelijk,

Financiering gewenst,

Verhuren via CasaLasDunas

 

 

 

captcha