Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Vakantiehuis huren in Spanje

 

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Spanje aan zee? CasaLasDunas heeft een enorm aanbod met vakantiehuizen aan de Costa Blanca, een van de mooie kustgebieden van Spanje. We hebben dan ook genoeg vakantiewoningen die vlak bij zee liggen. Zo hoeft u niet elke dag een stuk te lopen maar kunt u zo vanuit uw vakantiewoning naar het strand. Als je dan toch naar Spanje gaat voor een strandvakantie dan kan je er maar beter voor zorgen dat het strand niet te ver weg is van je vakantiewoning toch?

Vakantiehuis in Spanje bij het strand
Wat is er nou beter dan wakker worden met het geluid van de zee? Direct van uit je appartement of vakantiehuis zo met je handdoek onder je arm het strand op lopen en een lekkere duik nemen in de Middellandse zee? Een hapje eten kunt u bij een van de vele restaurantjes langs het strand. Wordt het u toch iets te warm? U loopt zo terug naar uw appartement of vakantievilla om even bij te komen in de airco.

Huren aan de Costa Blanca
CasaLasDunas heeft een divers aanbod aan vakantiehuizen en appartementen aan de Costa Blanca. De Costa Blanca staat bekend om haar parelwitte stranden, waar u tijdens de zomerdagen heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. Maar ook in de winter is het er nog steeds genieten! Combineer een dagje zee en strand ook eens met een uitstapje naar een van de mooie stadjes die de Costa Blanca rijk is!

Vakantiehuis huren bij CasaLasDunas
Wilt u iets huren aan de Costa Blanca? Bij CasaLasDunas bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op als u een vakantiehuis in Spanje wilt huren aan de zee. Ons team zit voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw droomvakantie.

Overzicht woningen