Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Vakantie Punta Prima

 

Vakantie aan de Orihuela-Costa is echt vakantie. De kustlijn van Orihuela-Costa heeft een lengte van 16 km en grenst aan Torrevieja. In de Orihuela-Costa zijn ongeveer 50 urbanisaties, 4 golfbanen en 2 jachthavens te vinden. Orihuela-Costa staat internationaal bekend om zijn mooie witte zandstranden en helder water die worden afgewisseld door hoge steile kliffen.

CasaLasDunas verhuurt juist aan de Orihuela Costa vele vakantiewoningen. Zowel voor jong als oud is er veel te doen en te zien. Onze vakantiewoningen zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien, net als thuis. En mocht er nog iets ontbreken horen wij dat graag.

Diverse stranden in Orihuela-Costa zijn onderscheiden met de bekende Blauwe Vlag. De 4 golfbanen aan de Orihuela-Costa zijn 18-holes golfbanen met een oppervlakte van 1.700.000 m². en zeker een must om te betreden. Op deze internationaal erkende golfbanen, vinden regelmatig belangrijke Europese golftoernooien plaats. De stranden van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Aguamarina, Dehesa de Campoamor en Mil Palmeras zijn de stranden waar u moet zijn voor een onvergetelijke vakantie.

Punta Prima is het zuidoostelijke deel van de Orihuela-Costa, Punta Prima ligt ongeveer 5 km ten zuiden van de havenstad Torrevieja aan de Spaanse oostkust. Punta Prima is ook de naam van het strand. Punta prima is eigenlijk een dorpje op zich. Het heeft veel restaurants en bars in de omgeving en aan het strand vindt u ook een prachtige gelegenheid waar u in de avond heerlijk kunt eten of op het terras kunt zitten met uitzicht op de Middellandse zee.

Met recht dat vele mensen hier hun vakantie hebben doorgebracht en ook de overwinteraars weten Punta prima te vinden. CasaLasDunas heeft een aantal appartementen te huur vlak bij het strand van Punta prima om uw vakantie door te brengen. Tevens ligt het grote winkelcentrum La Zenia in de buurt waar het gezellig winkelen is

Overzicht woningen