Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Overwinteren aan de Costa Blanca

 

Wilt u graag overwinteren aan de Costa Blanca om te kunnen genieten van de Spaanse zon? CasaLasDunas heeft een uitgebreid aanbod met vakantiehuizen, appartementen en andere accommodaties in Spanje welke u voor enkele maanden kunt huren. U overwintert bij CasaLasDunas goedkoop omdat u bij ons per maand betaalt en niet per week. ( bij een verblijf vanaf 2 maanden ) Wij zijn dus de ideale partner om te overwinteren aan de Costa Blanca!

Overwinter in Spanje aan de Costa Blanca,

Winters in Nederland zijn vaak koud en niet ideaal. Overwinter daarom aan de Costa Blanca en geniet ook gedurende deze maanden van heerlijk weer. Deze streek heeft namelijk veel aangenamere winters dan in Nederland. De temperatuur aan de Costa Blanca ligt gemiddeld tussen de 15 en 18 graden in de winter. De ideale plek om heerlijk te kunnen genieten van de Spaanse zon terwijl het in Nederland slecht weer is.

CasaLasDunas verhuurt steeds meer accommodaties die uitermate geschikt zijn om te overwinteren. In onze accommodaties heeft u ook vaak de beschikking over een kachel waardoor u lekker warm blijft. Bekijk direct ons uitgebreide aanbod en vindt de perfecte accommodatie om te overwinteren aan de Costa Blanca.

Boek online een vakantiehuis aan de Costa Blanca
Voor iedereen is er wel een geschikt vakantiehuis of appartement op onze website te vinden. U kunt kiezen uit accommodaties voor een of meerdere personen zodat u ook met een groot gezelschap kunt overwinteren aan de Costa Blanca. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u zorgeloos kunt genieten!

Wilt u zeker weten dat de gekozen accommodatie geschikt is om te overwinteren? Neem dan contact met ons op en vraag om advies. Wij helpen u graag. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel!

Overzicht woningen