Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Huuraanbod Costa Blanca

 

De noordelijke Costa Blanca is groener en het heeft landschappelijk gezien meer variatie dan het zuiden. U kunt de Costa Blanca Zuid en Noord dan ook absoluut niet met elkaar vergelijken. Hier kunt u rekening mee houden als u vakantie wilt vieren aan de Costa Blanca.

Waar u ook rekening mee kunt houden is, als u van de natuur houdt, de dorpjes La Nucia en de Jalon vallei en natuurlijk de kustplaatsen van Calpe, Moraira, Javea en Denia. Deze plaatsen in het noorden van de Costa Blanca zijn populaire keuzes. Hier wonen zowel jonge als oudere mensen, dus de keuze van plaats hangt ook af van uw leeftijd. Als u met pensioen bent en gaat overwinteren maakt het niet uit waar u woont want u heeft de tijd aan uzelf, maar als je maar 2 weken vakantie hebt, dan kunt u beter iets aan de kust huren.

Zowel in het zuiden als in het noorden is er genoeg keuze qua appartementen, vakantiewoningen en bungalows die vlak bij het strand maar toch ook weer in een van de levendige Spaanse dorpjes of stadjes liggen. De huur van een huis, villa, finca of appartement in een afgelegen dorp kan wel leuk zijn om te beginnen, maar eigenlijk is het jongere publiek daar niet in geïnteresseerd. Daar is de keuze van de stad aan de kust een stuk aantrekkelijker. Er zijn genoeg kustplaatsen die hiervoor in aanmerking komen zoals Denia, Javea, Altea Calpe Benissa en Moraira in het zuiden en Torrevieja, Guardamar, La Mata en La Marina in het zuiden van de Costa Blanca. Het huur aanbod is erg groot dus heeft u genoeg keuze om een perfecte woning te vinden.

Overzicht woningen