Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Appartement huren aan de Middellandse Zee

 

U zoekt een appartement in Torrevieja of La Mata dichtbij de zee? Wij hebben een ruim huuraanbod van appartementen of penthouses dichtbij het strand voor u.

La Mata is een kleine pittoreske typisch Spaanse plaatsje is het oudste vissersdorpje aan de Costa Blanca. Alle soorten winkels zijn aanwezig, zoals een supermarkt, bakker als ook het postkantoor, Toerist office en de bus die elke 15 min naar de toeristische plaats Torrevieja vertrekt. Rond het gezellige kerkpleintje vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud. Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet druk. Het Parc de Nature is ook een bezichtiging waard Vanuit la Mata kan men heerlijk fietsen, rond om het Parc de Nature en genieten van de prachtige natuur.

Appartement of Penthouse huren dichtbij aan zee

In La Mata hebben we aan het strand prachtige nieuwbouw appartementen om te huren. De appartementen van de eerste 2 gebouwen (8 hoog, 32 woningen per gebouw), zijn inmiddels zo goed als verkocht en klaar om te huren. U kunt direct na aankomst genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja, van de Spaanse zon. Wie wil er nou niet in zo’n mooi kant en klaar nieuwbouw appartement vakantie vieren. Tevens zijn er in de nabije omgeving zoals Torrevieja en de Orihuela Costa ook mooie penthouses te huur. Stap eens binnen op ons kantoor in La Marina en laat u verassen welk penthouse er nog te huren is met uitzicht op de zee.

Om een Appartement of penthouse aan zee te huren in Torrevieja of La Mata moet u bij CasaLasDunas zijn.

Overzicht woningen