Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Appartement huren in complex Aqua Nature

 

Bent u op zoek naar een luxe appartement aan de Costa Blanca? De appartementen in Playa La Mata op residentie Aqua Nature hebben een prachtig zeezicht. De ligging op 50m van het zandstrand is fantastisch! De appartementen zijn uitgerust met alle luxe, incl. de tuinmeubelen op het terras. Er is een gemeenschappelijk zwembad met kinderbad, douche, kleedkamers, toilet gebouw en mooi aangelegde tuin. Voor het complex ligt een parkje met een speeltuin, sportveld en jeu de boules.

De indeling is bij de meeste appartementen van Aqua Nature als volgt: moderne woonkamer voorzien van comfortabele meubelen, Volledig ingerichte open keuken, 2 ruime badkamers met douche, was meubel en toilet, 1 slaapkamer met tweepersoons bed, 1 slaapkamer met 2 enkele bedden, inbouw kasten in beide slaapkamers.

La Mata is echt nog het oude Spanje (ook merkbaar aan de prijzen). Overdag door de duinen naar het rustige schone strand, met een authentieke Spaans strandtentje met heerlijke tapas. La Mata is een fijn rustig dorpje en het verderop gelegen Torrevieja met zijn lange boulevard en grote haven is heerlijk om je even lekker uit te leven en de toerist uit te hangen.

Ondanks dat La Mata dicht bij het toeristische centrum van Torrevieja ligt is La Mata nog steeds een dorp op zich. La Mata beschikt over een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt op woensdag en enorme uitgestrekte stranden, welke bekend staan om de mooiste stranden van de Costa Blanca en een blauwe vlag hebben gekregen. Het zandstrand van La Mata is breed en lang, maar zelfs in het hoogseizoen niet druk.

Vraag vrijblijvend de brochure van Aqua Nature bij Playa La Mata aan.

Overzicht woningen