Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Huren aan de Costa Blanca

 

Vakantie vieren in Spanje aan de Costa Blanca zuid.
De Costa Blanca (Spaans voor witte kust ) is te vinden in het zuidoosten van Spanje en heeft een kustlengte van ongeveer 200 kilometer met veel zandstranden. De kust wordt wit genoemd wegens de uitbundige amandelteelt in het verleden en niet vanwege de witte stranden.

Costa Blanca deelt zich bij Alicante in tweeën. Onder Alicante spreekt men over de Costa Blanca Zuid. Van Alicante tot Mar Manor verhuren wij diverse vakantieverblijven. U wilt het ideale vakantiehuis huren aan de Costa Blanca Zuid? Wat is ideaal? De een wil graag aan het strand, de ander liever iets meer in een dorp of in een appartement. Zo hebben wij dus voor een ieder een ideaal vakantie verblijf.

Heerlijk luieren in de zon, uitstapjes maken en heerlijk culinair genieten aan het strand? Torrevieja, Guardamar, La Mata en La Marina zijn zo maar een paar leuke plaatsen met bijna allemaal een haven-tje waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Ook bent tijdens uw verblijf in de buurt van een aantal prachtige golfbanen waarop u kunt spelen. U ziet het, u hoeft zich aan de Costa Blanca Zuid niet te vervelen.

Overzicht woningen