Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Bungalow huren aan de Costa Blanca

 

Vlak bij de Middellandse zee gelegen bevinden zich zeer verzorgde en sfeervol ingerichte bungalows. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. De bungalows welke wij verhuren liggen in La Marina, La Mata, Torrevieja en aan de Orihuela Costa.

Op 1 van de gezondste plaatsen op aarde tussen de duinen en de zoutmeren liggen deze gezellige bungalows. De gezamenlijke zwembaden zijn een genot voor de warme zomers en hier zullen uw kinderen een heerlijke vakantie tegemoet gaan met vel vriendjes en vriendinnetjes.

De Costa Blanca biedt genoeg gelegenheid voor activiteiten als tennis, fietsen, golfen (10km. afstand) en natuurlijk wandelen. In het dorp La Mata zijn diverse knusse restaurantjes, vele terrasjes, leuke winkeltjes, supermarkt, ect. en dit op korte loopafstand. Ook raden wij u aan sfeer te proeven in leuke, nabijgelegen havenplaatsjes zoals Guardamar, Santa Pola en Torrevieja.

Deze heerlijke streek heeft elk jaar maar liefst 320 dagen zon, wacht niet te lang en boek nu alvast u welverdiende vakantie!

Overzicht woningen