Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Aqua Nature in La Mata

 

Wanneer u op zoek bent naar een appartement in Aqua Nature in La Mata dan bent u bij CasaLasDunas aan het juiste adres. Wij hebben op onze website een uitgebreid aanbod staan van appartementen in residentie Aqua Nature in La Mata. Bekijk eenvoudig het gewenste appartement en boek vandaag nog uw appartement!

Residentie Aqua Nature in La Mata
Alle appartementen op de residentie Aqua Nature beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Zo kunt u ook met een grotere groep gemakkelijk in La Mata verblijven. Het complex ligt op slechts 50 meter van het zandstrand Playa La Mata. Zodra u ´s morgens wakker wordt kunt u dus lekker te voet richting het strand en genieten van een frisse duik in de Middellandse zee.

De appartementen zijn uitgerust met het nodige comfort. Ook beschikken ze over een terras met tuinmeubelen zodat u    ´s avonds nog lekker van de avondzon kunt genieten. Daarnaast zijn er bij de residentie een gezamenlijk zwembad met kinderbad, een speeltuin, een gewone tuin, een sportveld en diverse jeu de boules banen. Zo verveelt u zich geen moment tijdens uw vakantie.

Bekijk ons aanbod appartementen op residentie Aqua Nature in La Mata en boek direct uw vakantie! Indien u hulp nodig heeft of vragen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Omgeving van Aqua Nature in La Mata
La Mata is nog echt ouderwets en gezellig Spaans. Het is een fijn rustig dorpje dat beschikt over een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt en een heerlijk zandstrand. Ga zitten bij een van de diverse authentieke Spaanse strandtentjes waar u geniet van lekkere tapas.

Iets verderop ligt Torrevieja. Deze badplaats heeft een lange boulevard en een grote haven waar u lekker kunt uitwaaien. Torrevieja is het ideale dagje uit wanneer uw verblijft op residentie Aqua Nature in La Mata.

Overzicht woningen