Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Huren Costa Blanca

 

Huren van een verblijf / accommodatie bij CasaLasDunas betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Ons kantoor is gelegen 35 km ten zuiden van Alicante. Hier ontvangen wij u en begeleiden wij u naar de door u gereserveerde woning.

Via onze website is het eenvoudig om uw woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de beschikbaarheid vermeldt staat. Wij verhuren van dag tot dag en niet alleen van bijvoorbeeld Zaterdag tot Zaterdag. Dus hebben wij willekeurige aankomstdagen.

U stuurt ons per e mail uw eventuele vragen of reservering. Wij beantwoorden uw email dezelfde dag nog. Na ontvangst van uw bevestiging van de reservering sturen wij u alle verdere informatie per email toe.

De aanbetaling is 25% over het totale huurbedrag. 6 weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de welkomst brief en routebeschrijving met telefoon nummers. Zodra u aankomt op vliegveld Alicante of Murcia, of per auto in de omgeving van Alicante bent aangekomen vragen wij u ons telefonisch te informeren, zodat wij ongeveer weten hoe laat wij u mogen verwachten.

Overzicht woningen