Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Nieuwbouw Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol

Aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Del Sol wordt er hard gebouwd aan diverse nieuwbouwprojecten. Prachtige appartementencomplexen vlakbij de Middellandse zee met gezamenlijke zwembaden. De prijzen beginnen al vanaf gemiddeld € 97.000,- voor een 2 kamer appartement aan de golfbaan bij Estepona.

Maar ook een moderne villa met zwembad is aan de Spaanse Costa nog steeds te betalen. Het is zelfs mogelijk om in samenwerking met ons een villa naar eigen inzicht te laten bouwen op een zelf uitgekozen grondstuk. De projecten worden tegenwoordig gebouwd met bouwmaterialen en technologieën van zeer hoge kwaliteit. Bijna alle woningen hebben een tuin, een groot terras óf een dakterras. En dat op korte afstand van de Middellandse zee of zelfs op de golfbaan.

Wist u dat wij uw aangekochte woning ook graag in de verhuur nemen? CasaLasDunas heeft een eigen verhuurorganisatie en wij verhuren graag uw woning als u er zelf niet verblijft. Uw woning wordt goed in de gaten gehouden en staat tussentijds niet leeg. De opbrengst van de huur is dan ook een zakcentje dat in ieder geval meer oplevert dan wanneer uw vakantiewoning, tijdens uw afwezigheid, niet bewoond wordt. Vraag gerust vrijblijvend naar onze voorwaarden.