Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

U heeft uw droom woning gekocht, maar het moet ook nog ingericht worden. De tijd en waar ga ik dat kopen is dan vaak een probleem in een ander land.

Wij hebben daarvoor de oplossing en hebben een brochure met diverse complete pakketten voor het hele huis. Meubel pakketten vanaf € 1998,- Heerlijk ontspannen in uw eigen tempo uw meubels uitzoeken. Compleet met witgoed, verlichting, bestek en handdoeken. We hebben ook een breed scala van elektrische apparaten van de beste merken.

meubelpakket

Wij richten uw woning in,
De afstand tussen uw thuisland en Spanje is te groot om telkens op en neer te vliegen voor o.a. de inrichting van uw huis. Dat moet zorgeloos kunnen verlopen. Ons team ziet er op toe dat alles tot in de puntjes geregeld kan worden. Zo ook de inrichting van uw huis. Wij helpen u graag met het zoeken naar de gewenste inrichting. CasaLaDunas levert het complete pakket, van meubels en witgoed, tot aan handdoeken en servies. After sales hoort ook bij het verkopen van een woning. CasaLasDunas streeft naar een 100% tevredenheid.