Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Makelaar Spanje

Rechtstreeks van de Spaanse bouwheer kopen, kan grote risico´s met zich meebrengen. Bijvoorbeeld vanwege een taal barrière, de Spanjaarden spreken misschien een paar woorden Engels, maar daar blijft het dan ook bij. Koopt u rechtstreeks bij de bouwer dan kunt u ook uw eigen aankoopmakelaar in de hand nemen om u volledig te ontzorgen.

  • De Spaanse bouwheer biedt alleen zijn eigen product aan. Als u een makelaar in de hand neemt heeft u alle voordelen van het samenwerken met een Nederlandstalige makelaar en ziet u alle nieuwbouwproducten welke binnen uw budget passen. Wij kunnen u ook als aankoopmakelaar van dienst zijn.
  • De makelaar is bekend met alle bouwheren en welke wel en niet volgens de wettelijke regels werken.
  • De makelaar is bekend met de streek en beschikt naast nieuwbouw ook over een breed aanbod resale-woningen in zijn/haar regio.
  • De makelaar is klant en service gericht, ook na de aankoop staat de makelaar aan uw zijde. Graag nodigen wij u uit voor kennismaking op ons kantoor te La Marina.

De klant beslist.

Indien u de voorkeur geeft zelfstandig de bouwheren of promotoren te gaan bezoeken, heeft u de keuze reeds gemaakt en kan de makelaar waarmee u in zee wil gaan niets meer voor u betekenen. Het systeem dat de bouwheer hanteert is dat zodra u de piso piloto (show woning) bezoekt, als eerste uw naam en adres genoteerd worden waarna u geregistreerd staat als klant van de bouwer. U zult dan bij eventuele aankoop met de Spaanse werkwijze te maken hebben. Wel kunnen wij u als aankoopmakelaar bijstaan.

Makelaar commissies.

De courtage van de makelaar wordt door de verkoper van de bouwheer betaald, de verkoopprijzen zijn dan ook inclusief makelaarscommissie.

Maak gebruik van de kennis en service van een erkend Nederlandstalige makelaar aangesloten bij Mondi en BIV, die de belangen van de consument behartigen.