Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Wie wat met zijn spaargeld wil doen laat het met de lage rentes tegenwoordig niet meer zomaar op de bank staan. Van een boot of een tweede woning beleef je namelijk veel meer plezier. Een woning is bovendien een waardevaste investering.

Waardevaste en tastbare investering nodig?
Experts en banken voorspellen dat de prijzen van woningen de komende jaren nog gestaag zullen blijven stijgen. Of het nu gaat om een studio aan een mooie golfbaan in Spanje, een bescheiden appartement in het historische centrum van een Spaanse stad, een huis in de ‘campo’ of een villa met zeezicht langs de Spaanse kust: overal is rendement uit te halen.

Wonen aan de Costa Blanca
In Spanje is de oostkust al van oudsher een populaire plek voor Nederlanders en Belgen om er vakantie te vieren, te overwinteren of een tweede stek te kopen. De Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol zijn bekend vanwege het ideale klimaat, dat tot de beste van Spanje behoort. Binnen 2,5 uur ben je er met het vliegtuig en kun je je al koesteren in de zon, het bijzondere licht en genieten van de relaxte Spaanse levensstijl en de vriendelijke Spanjaarden. Vergeet daarbij de prachtige omgeving niet, die tal van mogelijkheden biedt om te verkennen wanneer je even genoeg hebt van de heerlijke stranden.

Betrouwbare makelaar aan de Spaanse oostkust
Het familiebedrijf CasaLasDunas is gevestigd aan de Spaanse oostkust en de familie Van Let woont, werkt en geniet daar in volle tevredenheid al ruim twintig jaar van het goede leven. Uit eigen ervaring kunnen alle medewerkers, iedereen die een tweede huis in het buitenland overweegt, van harte aanbevelen om ook voor Spanje te kiezen. Bij CasaLasDunas wordt op de eerste plaats een nieuwe levensstijl verkocht in plaats van alleen een huis in Spanje. De familie Van Let heeft zelf ook ervaren hoe we in het noorden over onze welvaart struikelen, hoe er een tekort is aan koopwoningen, een teveel aan regelgeving en een overmaat aan stress met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Nieuwe levensstijl
Daarom biedt CasaLasDunas haar klanten in Spanje graag een nieuwe levensstijl in een heerlijk klimaat (zowel op meteorologisch als sociaal) dat in elk opzicht meer tijd biedt om ook van het leven te genieten. Binnen een paar uur bent u bovendien weer terug in Nederland of België om familie te zien of zaken te regelen. CasaLasDunas helpt in die zin niet alleen bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen en eisen voldoet, ook helpt het bedrijf graag bij het emigreren en bij het integreren in het nieuwe land, zodat u zich er snel thuis voelt. Denk hierbij aan hypotheken, fiscale zaken, verzekeringen en ook begeleiding op het gebied van gezondheidszorg. Bent u nog op zoek naar een woning, dan verzorgt CasaLasDunas ook huisvesting tot de nieuwe woning is gevonden. Wil een klant die nieuwe woning verhuren wanneer hij of zij er zelf niet verblijft, ook dan is CasaLasDunas de juiste partij om mee samen te werken. Meer weten? Neem dan nu contact op en laat u vrijblijvend informeren.