Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas

CasaLasDunas

Een moderne designvilla gelegen met schitterend zeezicht of uitzicht over de vallei aan de Costa Blanca is een droom welke CasaLasDunas waar kan maken. Er zijn diverse projecten voor de bouw van een villa met bijvoorbeeld rechte lijnen en grote ramen. Grote raampartijen zorgen voor optimale lichtinval en een perfecte integratie van de buitenterrassen en het sublieme zeezicht met de woonaccommodatie.

Diverse projecten

moderne-designvilla

De oppervlakte van de woningen zijn verdeeld over de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, overdekte terras, 2 of 3 slaapkamers, waarvan meestal één met aansluitende badkamer en een aparte doucheruimte voor de andere slaapkamers. Ook een terras en een zwembad op hetzelfde niveau als het huis mogen natuurlijk niet ontbreken. De parkeerplaats kan enkele stappen verwijderd zijn van de ingang van het huis. Een onderbouw of een eigen parkeergarage behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.

U kunt al uw wensen kenbaar maken en samen met onze bouwer maken wij een villa geheel naar eigen wens. Na ondertekening van het contract zal de villa sleutel klaar zijn binnen 12 maanden.