Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

In de Spotlight

 

CasaLasDunas beschikt over heeft een heel divers aanbod waar wij in dit hoofdstuk het een en ander nader toe willen lichten. Vooral in nieuwbouw hebben wij een groot aanbod van appartementen met een gezamenlijk zwembad tot grote villa’s met zeezicht en een privé zwembad. Tevens beschikken wij, CasaLasDunas, over een breed aanbod bouwgrond aan de Noord en Zuid Costa Blanca en aan de Costa Cálida om door ons op maat gesneden villa’s te bouwen.

In de spotlight

CasaLasDunas biedt ook vakantie verblijven uit een bankbeslag aan, met zeer voordelige voorwaarden. In de media heeft u daar genoeg over kunnen lezen en waarom zou ook u daar niet van profiteren. Wij helpen u daar graag bij want de papieren moeten in orde zijn en er mag geen restschuld op zitten. Wij zoeken dit van te voren voor u uit.

indespotlight

Exclusiviteit vind u ook bij CasaLasDunas. Met andere woorden; woningen die alleen door CasaLasDunas worden aangeboden. Van vele projecten, design en moderne villa’s hebben wij een brochure met meer informatie. Vraag deze gerust aan via onze website en kijk wat CasaLasDunas voor u kan betekenen. Bij ons stopt het niet na de aankoop van een woning. Eens een klant, altijd een klant is onze slogan.

CasaLasDunas, meer dan alleen een makelaar

Bij CasaLasDunas vind u het complete pakket, zoals ook het onderhoud van uw zwembad, meubelpakketten, verhuur mogelijkheden beheerderscontracten. Zo heeft u alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt en hoeft u zelf niet te zoeken met alle risico’s van dien en u door de bomen het bos niet meer ziet.