Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Bouwgrond – percelen

 

CasaLasDunas heeft een ruim aanbod van bouwkavels waar men naar eigen inzicht een droomvilla kan laten bouwen. Grondstukken vanaf 500m², gelegen aan de rand van de La Marina urbanisatie.

CasaLasDunas kan op dit perceel uw droomhuis realiseren. Of op een perceel van 2.565m2 bijna op de top van een heuvel met 320 graden vrij uitzicht. Een zeer goede locatie om een modern huis of finca te bouwen. In de moderne woonwijk van Residencial l´Almunia, hebben we prachtig gelegen bouwkavels, alle met prachtig panoramisch zeezicht en water, elektriciteit en gasleidingen onder de grond. De minimumgrootte bedraagt ongeveer 800m2 met prijzen vanaf  € 86.544,-

bouwgrond-percelen

Ook vlakbij het altijd bruisende Benidorm, diverse plots vanaf 600 m² voor € 94.000,- tot 813 m² voor € 127.400,- Deze percelen liggen in een urbanisatie met vele publieke faciliteiten zoals een sportpark, speeltuin, grote parkeerplaats etc. Wij hebben vele bouwplannen liggen, welke op deze percelen gerealiseerd kunnen worden. Heeft u toch liever een bouwkavel in een rustige woonwijk, op steenworp afstand van het centrum van Orba aan de Noord Costa Blanca, met subliem uitzicht over de vallei richting de zee? Hier bieden wij diverse grondstukken met meerdere terrassen, waardoor het uitermate geschikt is voor een huis op 2 niveaus, aan.