Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Bezichtigingstrip in Spanje

 

Het CasaLasDunas Team helpt u graag met de voorbereiding voor uw bezoek aan Spanje. Wij maken in samenwerking met u een selectie op basis van uw wensen. U ontvangt alle informatie die U nodig heeft zodat het programma duidelijk is.

Dan is de volgende stap een bezoek te brengen aan uw Nederlands talige makelaar aan de Costa Blanca – Costa Cálida of Costa Del Sol.  Wij nodigen u graag uit voor een bezoek ons kantoor te La Marina. Wij reserveren een hotel en halen en brengen u van en naar het vliegveld.  U maakt eerst kennis met ons team op ons kantoor te La Marina en bespreken we het stappenplan voor de komende dagen. Bent u koop klaar en u heeft uw financiën in kaart gebracht  zodat u weet in welke prijsklasse wij de woningen gaan bezichtigen, dan gaan wij u vooraf reeds per mail een selectie doorsturen.

Wenst u informatie omtrent een Spaanse hypotheek of andere zaken op fiscaal vlak en nalatenschap, dan kunnen wij u ter plaatse maar ook vooraf hierover informeren. Bent u geïnteresseerd in een bezichtigingstrip neem dan contact met ons op. sales@casalasdunas.com