Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Bezichtigingstrip in Spanje

Wij organiseren een op maat gesneden bezichtigingstrip voor de Zuid Costa Blanca.

Het CasaLasDunas team helpt u graag met de voorbereiding van een nieuwbouwwoning aan de Zuid Costa Blanca. Wij maken in samenspraak met u een voorselectie op basis van uw wensen en mogelijkheden.
Tevens adviseren wij u, indien gewenst, bij het boeken van uw vlucht of reisschema en verblijf in een hotel of appartement, zodat u een zo aangenaam mogelijk verblijf heeft tijdens uw bezoek aan ons kantoor.

Eenmaal op het kantoor aangekomen maken wij nader kennis met u onder het genot van een lekker kopje koffie en bespreken wij nogmaals de woningen die u gaat bezoeken. Wij passen ons aan uw wensen aan, neem de tijd voor alles, maak veel foto´s en notities, want eenmaal in de namiddag weer terug op kantoor is het belangrijk alles de revue te laten passeren en een nieuwe selectie te maken voor de volgende dag.

Tijdens de gesprekken op kantoor, praten we o.a. over het volledige aankoopproces, van financiële t/m fiscale zaken en het wel of niet verhuren van uw huis. Onze gestor is daar bij aanwezig, zodat wij direct kunnen schakelen als het gaat om een NIE nr aanvragen of bankrekening openen. U heeft een gestor nodig om u volledig te laten begeleiden van het aankoopproces t/m notaris, zij is uw fiscaal vertegenwoordiger en vertaalster bij de notaris.

Eenmaal een woning naar uw wensen gevonden, gaan wij u begeleiden bij het aankoopproces. CasaLasDunas, MONDI approved, kiest voor 100% zekerheid, zodat wij u ook na de aankoop van uw droomwoning verder kunnen begeleiden met de aftersales.
Eens een klant altijd een klant!

Voor meer informatie.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod

Veiligheidscode captcha