Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Verhuren in Spanje

 

Indien u uw woning wilt verhuren is onderstaand concept de ideale manier om een stukje rendement te verkrijgen uit uw investering. Daarnaast, misschien wel net zo belangrijk, laat u uw woning nooit onbeheerd achter als u in België bent.

Huiseigenaren-informatie

Wat houdt dat concept in.
De belangrijkste punten op een rij. U bepaalt zelf de verhuurperiode. U bent vrij om zelf te verhuren. U geeft, indien u zelf verhuurt, direct door welke periode verhuurd is. U bepaalt de voorwaarden en huisregels voor het verhuren van uw woning. CasaLasDunas kan, indien nodig, sleutelbeheerders leveren. CasaLasDunas verlangt een ondertekend huurcontract met een kopie van het rijbewijs van de huurder.

CasaLasDunas verlangt van de huurder bij reservering een aanbetaling van 25 %. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aanvang betaald te zijn. CasaLasDunas betaalt voor aanvang het volledige bedrag aan de eigenaar. CasaLasDunas plaatst gratis uw fotos en informatie op de website.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we inmiddels een groot klantenbestand aan de Costa Blanca.

Ons doel van de verhuur is om ervoor te zorgen dat u rendement haalt uit uw woning. Dat uzelf en de toekomstige gasten of huurders zullen gaan genieten van uw woning zoals deze bedoeld is. Wij streven er ten alle tijden naar om onze dienstverlening optimaal voor elkaar te hebben. Wij vertrouwen erop dat uw ervaring met ons, zowel aangenaam als comfortabel zal zijn.

Heeft u interesse?
Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen en dan nemen wij direct contact met u op. Uiteraard ontvangen wij u ook graag op ons kantoor in La Marina om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.