Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Aqua Nature in La mata

 

De appartementen op de residentie Aqua Nature liggen op 50 m van het zandstrand Playa La Mata en zijn uitgerust met al het nodige comfort. Natuurlijk kunt u in uw vakantie genieten van een gemeenschappelijk zwembad met kinderbad en een mooi aangelegde tuin, speeltuin, sportveld en jeu de boules banen.

De indeling is bij de meeste appartementen als volgt: moderne woonkamer voorzien van comfortabele meubelen, Volledig ingerichte open keuken, 2 ruime badkamers met douche, wasmeubel en toilet, 1 slaapkamer met tweepersoons bed, 1 slaapkamer met 2 enkele bedden, inbouw kasten in beide slaapkamers.

Onderling zijn bovenstaande faciliteiten ongeveer het zelfde. Alleen niet alle apprtementen hebben de volgende faciliteiten: vaatwasser / garage / wasmachine aanwezig / zeezicht / eerste lijn zee. Bij appartementen is er voor € 25,- per week extra een ondergrondse parkeerplaats met berging tot uw beschikking.

La Mata
La Mata is echt nog het oude Spanje (ook merkbaar aan de prijzen). Overdag door de duinen naar het rustige schone strand, met een authentieke Spaans strandtentje met heerlijke tapas. La Mata is een fijn rustig dorpje en het verderop gelegen Torrevieja met zijn lange boulevard en grote haven is heerlijk om je even lekker uit te leven en de toerist uit te hangen.

Ondanks dat La Mata dicht bij het toeristische centrum van Torrevieja ligt is La Mata nog steeds een dorp op zich. La Mata beschikt over een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt op woensdag en enorme uitgestrekte stranden, welke bekend staan om de mooiste stranden van de Costa Blanca en een blauwe vlag hebben gekregen. Het zandstrand van La Mata is breed en lang, maar zelfs in het hoogseizoen niet druk.

Faciliteiten:

Rondom Torrevieja / La Mata bevinden zich enkele fraai aangelegde en perfect onderhouden 18 holes golfterreinen, waaronder Villamartin, Campoamor en Las Ramblas.