Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas

CasaLasDunas

Huren bij CasaLaDunas betekent zekerheid-comfort en persoonlijke service. Ons kantoor is gelegen 35 km ten zuiden van Alicante. Hier ontvangen wij u en begeleiden wij u naar de door u gereserveerde woning.

Reserveren
Via onze website is het eenvoudig uw woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de beschikbaarheid vermeldstaat. Wij verhuren van dag tot dag en niet alleen van bijvoorbeeld Zaterdag tot Zaterdag. U stuurt ons per e mail uw eventuele vragen of reservering. Na ontvangst van uw bevestiging van de reservering sturen wij u alle verdere informatie per email toe.

Betaling
Aanbetaling 25% over het totale huurbedrag. 6 weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de welkomsbrief en routebeschrijving met telefoonnummers. Zodra u aankomt op vliegveld Alicante of Murcia, of per auto in de omgeving van Alicante bent aangekomen vragen wij u ons telefonisch te informeren, zodat wij ongeveer weten hoe laat wij u mogen verwachten.

Inchecken
Wij brengen u persoonlijk naar de woning en geven u de instructies door hoe één enander werkt, zoals electra-gas-water-boodschappen doen etc.

Uitchecken
Zodra u de woning weer gaat verlaten komen wij samen met u de woning controleren. Wij vragen de woning netjes achter te laten, (geen afwas of etensresten ) en voor het zicht alles keurig opgeruimd. De laatste was mag u voor de wasmachine leggen.
De borg wordt, als alles in orde is, weer netjes teruggestort.

Wij wensen u een fijne vakantie en tot ziens in het zonnige Spanje!