Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Hoe werken wij?

Huren bij CasaLasDunas betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Wij bemiddelen bij het verhuren en huren van particuliere vakantiewoningen. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in La Marina aan de Costa Blanca, 25 km ten Zuiden van het vliegveld van Alicante. Wij begeleiden u naar de door u gereserveerde woning en maken u wegwijs in de woning over het functioneren van TV-WIFI-AIRCO etc. Wij zijn uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf tijdens kantooruren. Voor noodsituaties geven wij u bij aankomst het betreffende telefoonnummer door wat u daarvoor kunt gebruiken.

Reserveren
Via onze website is het eenvoudig uw woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de beschikbaarheid vermeld staat. Wij verhuren van dag tot dag en niet alleen van bijvoorbeeld Zaterdag tot Zaterdag. U stuurt ons per e-mail uw eventuele vragen of reservering. Na ontvangst van uw bevestiging van de reservering sturen wij u alle verdere informatie per email toe.

Betaling
Bij reservering betaald u een aanbetaling van 25% over het totale huurbedrag. 6 Weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de welkomstbrief en routebeschrijving met telefoonnummers.

Inchecken
Zodra u aankomt op het vliegveld van Alicante of Murcia, of per auto in de omgeving van Alicante bent aangekomen, vragen wij u ons telefonisch te informeren, zodat wij ongeveer weten hoe laat wij u mogen verwachten. Wij brengen u persoonlijk naar de woning en geven u de instructies door hoe het één en ander werkt, zoals de elektra, gas, water, boodschappen doen etc.

Uitchecken
Zodra u de woning weer gaat verlaten komen wij samen met u de woning controleren. Wij vragen u de woning netjes achter te laten, ( geen afwas of vuilnis ) en voor het zicht alles keurig opgeruimd. De laatste was mag u voor de wasmachine leggen.

De borg wordt, als alles in orde is, weer netjes teruggestort.
Wij wensen u een fijne vakantie toe en tot ziens in het zonnige Spanje!